pátek, 11 říjen 2013 00:00

Multižánrová Liquid Factory #4

Written by  Tz

Liquid Factory - Dungeon / Project 04 je nový multižánrový festival v Brněnských prostorách bývalé Zbrojovky. Festival je výjimečný tím, že kromě hudební produkce, pořadatele kladou speciální důraz na vizuální zážitky návštěvníků.

V minulých letech Liquid Factory navštívilo více jak 50 djs a 6 dekoratérských crew. 11. října 2013 má své 4. pokračování kde na 4 pódií (psytrance-dubstep-reggae-chill out) vystoupí více jak 20 djs z domácí i zahraniční scény.

 

Jako pokaždé budou připravena speciální dekorace všech 4 stages. hlavním dekoratérem této edice je Cyreal (Deco by Ostrava ), ale na celkové přípravě dekorací se podílí 4 dekoratérské crew dohromady. LF4 bude silně obsazena i po hudební stránce. Na hlavní stage vystoupí americká djka ANYA žijící v Italii. Bude ji v tom doprovázet další zahraniční host BAKSHIS (ind. IT), který publiku naservíruje temný forest. Zahraniční hosté vystoupí i na dalších pódiích - Riddim Tuffa, Five & Arsen, Psyguy a mnoho dalších zajímavých projektů.

 

Hlavní stage (Psytrance) ve spodní Hale bude ozvučena zvukem od Singulár Sound Systém o moci 40KW. Další pódia v patře budou ozvučena  Positive sound systémem. Cena vstupného je v předprodeji 200kc, na místě 300kc.

 

Více informací naleznete zde www.liquidfactory.cz.

 

 


Ještě před tím než budete moci vstoupit do nového audio-vizuálního světa Liquid Factory-Dungeon. Je pro Vás připraven Warm-up, který proběhne v klubu Favál music cirkus. facebook.com/events/652309531469772/

 


http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory