pátek, 13 prosinec 2013 00:00

Liquid Flights vol. 13 - special edition!

Written by  Tz

Jedna párty, dvě stage a spousta lámaných beatů. LiquidDnBCrew si u svých příznivců získala vizitku promotérů, kteří se nebojí neznámého a jejich počiny přináší českému publiku jak velká jména, tak i mladší začínající průkopníky různých elektronických stylů. Po velkém úspěchu jejich stage na Open Air Let it Roll festivalu 2013 a předchozích LF party, Vám tato dynamicky se rozvíjející skupina promotérů a djs už po třinácté přináší párty, na které by neměl chybět žádný příznivec liquid DnB.

Tentokrát bude prosincový pátek třináctého pro změnu Váš šťastný den. Na pozvání Bloefelda a Theyi z LiquidDnBCrew totiž v pražském klubu Cross vystoupí Calibre - ikona liquid DnB a majitel Signature records. Tento britský Dnb guru naposledy vystoupil pro české publikum před třemi lety, na Let it Roll open Air festivalu. LiquidDnBCrew Vám přináší jedinečnou možnost slyšet Calibra v klubovém prostředí. 

 

Na horní stagi spolu s Calibrem vystoupí i tvrdé jádro české DnB scény - djs ze seskupení Shadowbox -  Koogi, 2K, Sweg a Rudeboy.  Šanci však dostane i mladá talentovaná krev, jejíž zástupkyní tentokrát bude djane Annita, která otevře svým mixem stage. K nim se se svými sety přidají i Theya, Domina a Blofeld z LiquidDnBCrew. Dále pak chybět nebude ani Drumax z Beats.PM, kterého uslyšíte i na spodní bass stagi. U mikrofonu předvedou svoje umění Mc Tukan z DnB Fever a Mc Procter z Interface. To vše již tradičně podpoří pronikavý zvuk trubky, kterou mistrně rozehraje vynikající trumpetista Chris Vern.

 

Na dolní stagi můžete očekávat širokou škálu elektronické hudby od housu přes techno, garage, dubstep, UK funky až po minimal. Stage otevře svým setem mladý talentovaný dj Insane z projektu Wntgd. Hned po něm se představí dj Prokta, který se stejný večer ukáže i jako Mc Procter na horní stagi. Dál se o decibely pro Vaše uši i těla postarají ve společném b2b setu Drumax s Vidrasem, kteří jsou zástupci nově zformovaného projektu Beats.PM. Na pořádnou dávku vibes se můžete těšit i od vynikajícího producenta a dje Chika, ze známého projektu Archetyp 51. Z pořádající crew vás na vlny UK housu a garage zase naladí djane Theya. No a jako vrchol celého večera se Vám představí průkopník nového stylu UK Bass/house music - Brit Applebottom. Párty na dolní stage uzavře Domina, která Vám nad ránem rozproudí krev v žilách svým techno setem.

 

Párty od soumraku do úsvitu, nejedny protančené střevíce a skvělá atmosféra - to vše bude Liquid Flights vol. 13.  Kdo nezažije, nepochopí. Takže nezapomeňte přijít v pátek, 13. prosince 2013 a společně otřeseme základy Cross klubu. Těšíme se na Vás!


START: 20:00
VSTUP: 100 kč do 21.00, 150 kč poté

 

Facebook událost:

 

Calibre spotlight mix ke stažení a poslechu zde:

 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory