pondělí, 10 březen 2014 18:14

Zhodnocení akce Let It Roll Winter 2014 a pozvánka na letní festival

Written by  Tz

Zimní edice, oblíbeného festivalu Let It Roll, předčila všechna očekávání a svou nezapomenutelnou atmosférou se zapsala mezi nejúspěšnější ročníky halové akce vůbec. Na třech pódiích vystoupilo více než 13 zahraničních účinkujících a do prostorů pražského Výstaviště dorazilo užít si nezapomenutelný večer několik tisíc návštěvníků.

Letošní zimní edice festivalu Let It Roll předčila všechna očekávání. Ve všech třech pavilonech panovala skvělá atmosféra, jakou vyprodané Křižíkovy pavilony ještě nezažily. Na třech pódiích vystoupili všichni avizovaní producenti a DJs. Atmosféru, kterou dokázalo české publikum vytvořit, si zahraniční hosté nemohli  vynachválit. Dle všech reakcí a atmosféry, pořadatelé považují tento ročník za vůbec nejúspěšnější ze všech zimních dílů.  

 

Navzdory bezproblémovému průběhu akce, byli pořadatelé nuceni řešit vzniklí organizační nedostatek. Z důvodů příprav na Matějskou pouť v areálu pražského Výstaviště, byli pořadatelé nuceni v krátkém čase přemístit obvyklý vstup do areálu mezi pavilony C, D. Tato změna zapříčinila, že vchod do hlavní haly, převážně během vystoupení Pendulum, nezvládl takový objem návštěvníků. ,,Pro zvládnutí situace byl mezi vchod umístěn nízký plot, který s pomocí několika členů security stabilizoval situaci a uvolnil tak průchod do pavilonu B“., vysvětluje promotér akce Zdeněk Souček.

 

Let It Roll Winter 2014 / Aftermovie teaser:

 

Ihned po zimním Let It Roll Winter byl spuštěn předprodej vstupenek na letní festival Let It Roll 2014, který se opět vrátí do areálu bývalých kasáren v Benešově. O vstupenky na úspěšný letní Let It Roll je opravdu velký zájem, o čemž svědčí vyprodání první série vstupenek, v počtu 1 200 kusů, za necelý den! Aktuální cena, nejlevnějších vstupenek v síti Ticketportal.cz, je 900 Kč + poplatky prodejce. Letní festival se bude konat od 1.8.2014 – 2.8.2014.

 

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz

Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1412125782357378

Link na předprodej vstupenek: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1284931

 

Oficiální fotogalerie:

Fotogalerie z Let It Roll Winter 2013:

http://www.letitroll.cz/gallery/photo-let-it-roll-winter-2014.html

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory