sobota, 29 březen 2014 00:00

Street dance komunita z Čech, Slovenska a Polska míří do ostravského klubu Marley!

Written by  Tz

Ostrava může být pyšná. V sobotu 29. března 2014 bude totiž už po patnácté hostit dýchánek, na kterém nebudou chybět žádní příznivci pouličního tance (hip hopu, break dance, atd.) nejen z Česka, ale také ze Slovenska a Polska.

Pro všechny fanoušky tanečních vystoupení v televizních show jako Česko Slovensko má talent, America´s Best Dance Crew, apod. nebo milovníky v současné době velmi oblíbených street dance filmů typu Step Up (Let´s Dance), Street Dance 3D, Battle Of The Year, atd. je to výborná zpráva. Konečně mohou odlepit oči od televizních obrazovek nebo monitorů a přijít se podívat, jak se tancuje naživo.

 

Akce, která nese název Queens Style Zone, je vždy místem se skvělou atmosférou. Všechny návštěvníky tohoto battlu (tanečníky i diváky) spojuje stejný koníček, a to street dance nebo hiphopová kultura všeobecně. Ať už dorazíš tancovat nebo se jen dívat, určitě na vlastní kůži poznáš, proč je pouliční tanec (street dance) tak populární. Může jej totiž dělat kdokoliv.

 

 

A na co se můžeš v rámci Queens Style Zone #15 těšit? Tancovat se bude hip hop (battle 1x1), tzv. allstyle, tzn. hip hop, house & funk (battle 3x3), popping (battle 1x1), break dance (battle 1x1) a dancehall (jam). Za kola z oceli se postaví Dj Vladu (Roots Company) a za mikrofonem bude celou akci tradičně "řídit" rezident Queens Style Zone Mr. Lowa (rádio Helax).

 

Celá show proběhne v klubu Marley na výstavišti Černá louka v Ostravě, který své brány otevře v 15:30, akce samotná začne o hodinu později. Konec soutěžní části je plánovaný kolem 22:00, poté bude následovat after party, na které své taneční schopnosti mohou vyzkoušet i všichni diváci. To vše v sobotu 29. 3. 2014. Vstupné na akci je 99 Kč.

 


Tak pro jednou neseď doma, na chvíli zapomeň na sledování videí na YouTube nebo poslouchání hudby přes sluchátka a přijď si super tancování a výbornou černou muziku užít naživo. Stojí to za to!

 

QUEENS STYLE ZONE 15

29. 3. 2014, Marley Ostrava (výstaviště Černá louka)

start: 15:30 hod., vstup: 99 Kč

web: www.qsz.cz

facebook: www.facebook.com/queensstylezone

 

 

 

 

Read 3613 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory