středa, 15 srpen 2012 11:10

Zvuk, nebo styl? Proč dělat kompromis, když můžete mít obojí! Featured

Written by  Eddy

Někdo o nich slyšel, mnozí o nich mluví a ten, kdo si je vyzkoušel, po nich touží. O čem že je řeč?
Dámy a pánové, dovolte mi, abych vám představil Monster Beats By Dr.Dre Studio. Jedná se o uzavřená aktivní sluchátka s pohodlným hlavovým mostem a komfortně vyřešenými náušníky.

Sluchátka Studio od Monsteru z kolekce Dr.Dre poznáte už z dálky. Velkou výhodou a zároveň poznávacím znamením, je celkem silný, červený kabel, vedoucí od levého sluchátka až směrem k přehrávači, který pro poslech zvolíte.

 

Výhodou je tento kabel ani ne tak pro svou barvu, ale především proto, že se dá odpojit od sluchátek. Tuto funkci oceníte především ve chvíli, kdy budete šikovní a kabel si například nechtěně přestřihnete, zapnete do zipu bundy, či jakkoliv jinak poškodíte. V případě jiných sluchátek by to znamenalo konec celých sluchátek. Zde si pouze objednáte nový kabel a jedete dál. Součástí originálního balení jsou tedy sluchátka, 1x červený kabel ( 3,5 mm jack ) , 1x kabel ( 3,5 mm jack ) s funkcí handsfree pro zapojení do vašeho iPhone, redukce na 6,3 mm jack, hadřík na čištění a cestovní pouzdro s dvěma AAA bateriemi.

Baterie se vkládají pod krytku s logem ´´b´´ , kde následně napájejí systém aktivního potlačení hluku, abyste si mohli svou oblíbenou hudbu užít bez rušivých zvuků z okolí. Jedinou nevýhodou je, že pokud baterie nemáte po ruce, nebo dojde k jejich vybití, nepustíte si vůbec nic – sluchátka bez baterií nehrají. Abych nezbankrotoval, osobně jsem si zvolil dvě sady dobíjecích baterií, které průběžně nabíjím a měním. Rozhodně jsem tak už ušetřil nemalou sumu peněz.

Navíc na druhé straně, kde je druhé logo ´´b´´, je skrytá funkce mute. Stačí kdykoliv stlačit logo a hudba ve sluchátkách utichne.
Co se týká pohodlnosti, tak si při nošení sluchátek nemám rozhodně na co stěžovat. Jedinou chybičkou sluchátek je, že pokud nejste v úplném klidu, nebo je v okolí trošku tepleji, uši se po cca hodinovém poslechu začnou potit a je potřeba si dát pauzu. Naopak přiložený kabel je dostatečně silný, takže se mi nestává, že bych se zamotal a já se musel dalších 5 minut bavit jeho rozplétáním, jako u levnějších sluchátek.

Co se týče samotného zvuku, pak vězte, že je to skutečný zážitek. V první řadě zapnete sluchátka drobným spínačem na boku sluchátek ( rozsvítí se červená dioda ), nasadíte na hlavu, vyberete svojí muziku a zábava může začít! Kvality sluchátek ocení především ti, kdo mají rádi hudbu bohatou na basy. To znamená Hip Hop, DnB…. Ale i každý, kdo chce poznat hudbu z jiné stránky. Osobně se mi několikrát stalo, že díky těmto Monsterům jsem objevil v oblíbených peckách nové rozměry hudby a nástrojů v nich použitých.

Závěr – pokud uvažujete o koupi těchto luxusních sluchátek, neváhejte a vězte, že za tuhle kvalitu a styl se vyplatí si připlatit.
Cena sluchátek klesla od doby, kdy jsem je pořizoval, ale dají se sehnat kolem 7 tisíc korun. Rozhodně si dejte pozor na fake! Aukro.cz, bazos.cz a podobné servery jsou plné lidí, kteří vám budou tvrdit, že jde o zaručené originály. Originál od fake rozeznáte především díky sériovému číslu, které najdete na vnitřní straně levého sluchátka. Kód se pak zadá na webu :
http://www.monstercable.com/productregistration/verifySerial.asp

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit české zastoupení:

http://www.monstercables.cz/
a na facebooku
http://www.facebook.com/MonsterCableCz - zde můžete položit svoje otázky a velmi ochotně vám vše zodpoví.




Galerie, aneb – kdo je například nosí?








Kampaň od Monster:



 

 

 

 

přečteno: {hits}1642{/hits} krát

Read 3829 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory