úterý, 02 duben 2013 14:57

Trikator mánie! Featured

Written by  Trapp

V poslední době pozorujeme obrovský zájem o nejrůznější druhy a originální typy triček, zejména u mladých lidí by se dalo říci, že móda všelijakých sneakers, snapbacks a kdoví čeho všeho se vyvýjí taky u triček. Při této příležitosti bychom vám rádi představili zcela nový druh internetového obchodu, kde naleznete opravdu velice kontroverzní, zajímavé a hlavně originální trika všeho druhu.

Jedná se o poměrně nový internetový obchod TRIKATOR, který se může chlubit opravdu velikým výběrem a hlavně nápaditostí a aktualností samotných produktů. Každým dnem se objevují další a další motivy triček, pár jich vám zde ukážeme, ale abychom tu nebyli do zítřka, tak opravdu jen pár.

A aby toho nebylo málo, rádi bychom také zmínili, že na TRIKATOR eshopu nenajdete jenom samotná trička s krátkým, či dlouhým rukávem, ale i také třeba naušnice, placky hrnky a další různé blbůstky. Další skvělou zprávou je také to, že jsme se rozhodli každý měsíc soutežit o nějaké to tričko a proto nám zasílejte fotky vaších nápadů, motivů, či jiným zpusobem zajímavých triček na naši facebook stránku beatlife, kde se bude hlasovat o nejlepší kousky.

Stránky internetového obchodu trikator naleznete ZDE.

Read 5899 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory