neděle, 23 prosinec 2012 15:49

New World Order: Jay-Z a ďábel Featured

Written by  D-Toc

Toto je pokračování článku „New World Order: Věk informací a kamer“ (zde), který je také souhrnem autorových myšlenek, úvah, názorů a nastínění faktů z minulosti, týkající se „Illuminati“.

“If from age one to adulthood all you heard was Jay-Z, you’re gonna learn to get ahead of everybody and fight the world. You’re gonna learn to kill. You know what? A baby will go right to hell fuckin’ with Jay-Z, but that baby will be wearing the hottest designer shit and driving the hottest car with the coolest rims. And that’s why they matter so much. DMX will take you to heaven and Jay-Z will take you right to hell.” – Russell Simmons, Life And Def.

Pokud by nějaký můj známý, který je na tom dobře a kterého si vážím, by chtěl poslat například mojí sestru do pekla skrze bestseller, tak bych si s ním dal schůzku a minimálně bych se ho snažil hrubou silou přivést ke smyslům. Avšak, pár let zpět, v době kdy Illuminati v Hip-Hopu byly žhavým tématem číslo jedna, mnoho lidí bylo stejného názoru jako Russel Simmons, i co se týče Jay-Zho. A vůbec, co nám pomáhá spojovat Jay-Zho s nějakou „tajnou společností“, která má kontrolovat celý svět? Pokuď bychom měli být nějakým způsobem objektivní, tak se dozvíme nejen z policejních záznamů pár zajímavých údajů. V minulosti prodal Jay-Z více než velké množství cracku a kokainu přibližně v 80. letech. Dále sám přiznal, že střílel na svého bratra, kdy mu bylo pouhých 12 let. Přiznal se k útoku třetího stupně poté, co nožem pobodal Lance „UN“ Rivera v roce 1999. A můžeme dál přilévat olej do ohně, kdy svou kariéru stavěl na Roc-a-fella records, stáj, kterou využil a pak prachsprostě odhodil pryč jako použitý toaletní papír (prodej Roc-a-fella records), když se stal presidentem Def Jamu.

Jako třešničku můžeme klidně rozebírat řádky z tracků. Ono jenom takové „I never pray to God / I pray to Gotti“ dělá své. Je to možná příliš okaté obviňovat Jay-Zho ze spolčení s ďáblem, ale rozhodně můžeme říct, že s ním něco rozhodně není v pořádku. Spousta konspiračních teoretiků, kteří jsou zastánci obrazových symbolů, věří, že Jay-Z něco s ďáblem/illuminati něco má. Módní značka Roca-Wear, jeho hudební videa a jeho gesto, tvořené spojením ukazováčků a palců… Chcete víc? Je rozhodně ale zajímavé to, že spousta rapperů rozhodně není obviňována stejně či obdobně jako Jay-Z. Spousta rapperů není dle názorů lidí spolčena ať už s ďáblem a nebo Illuminati, tak jako je Jay-Z. Například, méně známý rapper C-Murder byl obviněn z postřelení 16ti-letého Steve Thomase v lednu 2000. Navzdory jasným důkazům usvědčujícím C-Murdera ze střelby, „Free C-Murder“ kampaň pro jeho propuštění byla v tu dobu v plném proudu.

Jay-Zho dobrý známý, Notorious B.I.G. též přiznal, že v minulosti prodal více než velké množství cracku a kokainu. Notorious B.I.G. sám přiznal, že většinou jeho zákaznice byly těhotné ženy a to berem tohoto muže jako ikonu nebo chcete-li legendu Hip-Hopu. Pro všechen poměrně hloupý internetový a především kulturní Jay-Zho vliv, tu nemáme žádného jiného rappera, který by masivně ovlivňoval mysl a dění ve společnosti, tak jako by mohli a třeba ovlivňují šéfové tajných společností, jako jsou právě „Illuminati“. Je jasné, že Jay-Z byl stoprocentně součástí pár nehezkých plánů, akcí či konkrétního dění, když byl na vrcholu své slávy. Já osobně věřím, že od Illuminati má Jay-Z daleko, avšak pro někoho to není dálka nikterak velká.

přečteno: {hits}1799{/hits} krát

Read 3006 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory