neděle, 13 leden 2013 19:04

Illuminati pod lupou Featured

Written by  Malup

Od mého kolegy D-Toca jste se dozvěděli, co všechno mají Illuminati pod rukou v hudebním průmyslu. Taky už znáte pojem New World Order. Tento článek půjde lehce do hloubi organizace Illuminati. Jelikož se o tuto problematiku dost zajímám, mám spoustu informací o této organizaci. Data v závorkách budou roky, kdy se událost stala.

Všechno to začalo mnohem dříve, než si vůbec můžete myslet. Illuminati v dnešní době jsou známí hlavně v USA. Ale celá tato organizace začala v Německu, konkrétněji v Bavorsku. Kdy Mayer Amscher Bauer syn známého bankéře otevírá novou banku a nad dveře umisťuje červený štít. (1743) O pár let později si mění jméno na Mayer Amscher Rotschild (červený štít).

(1760) Rotschildovci získali v Evropě spoustu obchodních spojení, kontaktů a také zřizovali centrální banky. V roce 1791 poprvé získali smlouvu od USA a zřizují zde centrální banku (The Bank of the United States). Zjišťujeme tedy, že Rotschildovci zatím nemají s hudebním průmyslem žádné dočinění, že mají velmi důležité kontakty, obchodní spojení, banky a především spoustu peněz.

Skull & Bones, tajná organizace která vzniká na jedné nejprestižnějších škol USA v Yalu. Je to prvopočátek Illuminatu. Tato organizace byl základ pro větší organizaci. V této organizaci byli bývalí prezidenti George H. W. Bush a jeho syn Georg W. Bush. Svobodní zednáři, další tajná organizace, která napomohla ke vzniku Illuminatů. Vzniká v roce 1771 v Londýně. V jejich řadách byli např. W. Amadeus Mozart či Edvard Beneš. Teď už víme, že na Illuminátech se podílelo dost známých historických osobností. Víme, že mají peníze, a že mají velmi dobrý přístup k široké veřejnosti. Teď už k samotným Illuminatům. V USA je toto téma dosti horké a spousta Američanů začala tuto tajnou organizaci prozírat. Symbol Illuminatů je pyramida s okem na špičce. Přesně tento znak najdete i na Americkém dolaru. Na vrcholu celé organizace se vyhřívá 13 rodin, které Illuminati vedou. Není překvapením, že vrchol této organizační „pyramidy“ uzavírá rod Rotschildů.

Illuminati samozřejmě musí svůj odkaz a svojí manipulaci mysli nějak dále rozšiřovat. A od toho je tu televize, hudba, noviny. Illuminati se snaží podprahově zasáhnout sluch a zrak. A nejlépe k tomu samozřejmě slouží televize, kdy mohou pomocí hudebního videoklipu zasáhnout oboje. Symboly a texty, kterými zasahují smysly, už rozebral můj kolega D-Toc, proto je zde neuvedu. Illuminati mají tedy pod rukou ty nejzávažnější světová rozhodnutí, existují i spekulace o útoku 11. 9. 2001 na světové obchodní centrum, ve kterém měli Illuminati také svojí úlohu. V Česku a Slovensku se Illuminati začínají teprve slabě ukazovat. Nejvlivnější osobností v československém hudebním průmyslu je Rytmus. Tento přístup Illuminátu k nám velmi usnadňuje Evropská Unie. Informací o Illuminátech mám minimálně na 3 články, ale myslím že ty už nejsou potřeba uveřejňovat. Základní informace jsem Vám poskytl. I na webu je spousta informací které si člověk sám může dohledat. Je na člověku samotném zda- li, se rozhodne všemu věřit nebo nad tím mávne rukou. Ale je dobré se nad tím pozastavit a popřemýšlet.



přečteno: {hits}1814{/hits} krát

Read 4514 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory