neděle, 20 leden 2013 17:07

New World Order: Kruh Síly, Fantazie vs. Realita, je toho konec? Featured

Written by  D-Toc

Není třeba mít tajnou společnost schovanou pod pláštěm s nožem pro krvavé rituály, zvláště pro lidi, kteří chtějí někam patřit. Pro to stačí zákonodárci a ty nás rozřadí podle svého. Avšak nezapírám, že je tu dobře fungující síť, která nás omezuje pro "naše dobro", počínaje od volení až po placení daní. Osobně v tom cítím skupinku, malou skupinku lidí, která diktuje penězi lidi v rozhodujících pozicích. Peníze...

“My point was to bring the Illuminati out of the boogieman space. It’s not a boogieman; it’s legislators that are right now passing legislation that disenfranchises so many people. We’re talking about 1% of the population in America controlling 50% of the wealth, controlling more wealth than 50% of the people here. We have 10% of the people all over the world making life miserable for 90% of the world and [all] we wanna talk about is Jay-Z gay, is Kanye gay? Are they in this secret society? It’s not a secret society; it’s right in your face. Everything they’re doing is right in your face. Everything.” –Wise Intelligent, exclusive HipHopDX interview.

Nejsou to politici či lobbisti, kteří jak dnes, tak dlouho předtím těžili a těží z nás, co se dá. Je to politika jednání mezi lidmi a ne politici nosící plášť vykonávající Illuminátské séance pro své prezidenty, vládce a osoby patřící výš a peníze... Jenom pouze my si zkreslujem pravdu, kterou máme před očima, ale proč tomu tak je?
“But on the low though. We fightin’ over the scraps worshipping the almighty dollar. In God we trust. Look it over. Now what the fuck pyramids got to do with the Pilgrims or Jehovah. Novus Ordo Seclorum means new world order. That’s why I keep my friends close and my enemies closer…”–Ras Kass, “Soul On Ice (Remix)”

Jako posluchač mám poněkud problém příjmout Illuminati, argumenty a fakta kolem tohoto tématu, zvlášť když se toto téma řeší neustále dokola jak zaseknutá deska bez žádného posunu jakýmkoliv směrem. Argumentů a faktů spíše neustále přibývá, avšak čeho nepřibývá... lidí, kteří by mohli s touto situací něco dělat. Jedno ze zajímavých svědectví, faktú, nebo chcete-li důkazů o existenci Illuminati je Prodigiho "šíleně za vlasy přitažený" dopis z vězení týkající se Jay-Zho (v dopise J.Z.) a Dr. Malachi York. Nemyslím si, že každej rapper, který má něco společného s vševidoucím okem je součástí tajné společnosti, aspoň dle konspiračních teoretiků. Spíše se bojím o Jay-Zho či Sean Combsův (P.Diddyho) příjem, pokuď teda budou kdy viděni s nějakým senátorem, lobbystou či kýmkoliv jiným, pro zvýšení svéoh Q-Ratingu.
Na dopis koukněte zde:

“Grand wizard of the sixteens. That bust like elephant guns. And long magazines. I shine. Illuminate. Yeah my aura is awesome. Illuminati is us. We are the origin. Of all enlightenment. These pirates stole our shit…” –Prodigy, “Skull And Bones.”

Mezi náma, vše co jsem dříve v roce vydal až po teď, co se Illuminati týče, je můj osobní názor opřený na doměnkách i faktech. Ať už věříte či nevěříte tomu, že existuje ve stínech tajná společnost, která ovládá světové zdroje, tak pár článků nezmění čtenáři pohled na toto ze dne na den. Kontroverzní věci lákají, to je fakt, který kde mnohý rapper to využil pro své album, pro zvýšení tržeb. Avšak ne každý rapper, který je viděn s vševidoucím okem nemusí nutně patřit do některé z tajných společností. Ve vyšším měřítku, mocní a korumpující lidé se často vyskytují jak veřejně jednající osoby tak i ve stínu dění. Tyto osoby jsou známy díky svýmy "nehezkými" kousky, kde převažovaly především peníze. Ale nevšiml jsem si, že tyto osoby by nám sebraly občanská práva, právo shromažďovaní majektu, atd. Koukněte se na politickou scénu několik posledních desetiletí. Tyto Illuminati máme často sami před sebou.

přečteno: {hits}1825{/hits} krát

Read 2818 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory