středa, 31 červenec 2013 21:02

DJ Khaled si chce vzít za manželku Nicki Minaj (NO BULVAR)

Written by 

Už nějaký pátek ve vzduchu visí ve vzduchu něco, nad čím si spousta lidí láme hlavu a neví, co si o tom mají myslet. Před pár dny DJ Khaled živě skrze vysílání MTV požádal Nicki Minaj o ruku...

Navzdory bulvárnímu nádechu to DJ Khaled myslí smrtelně vážně, a aby vyvrátil všechny spekulace co do snahy o mediální upozornění (DJ Khaled brzy vydá své 7. studiové album Suffering From Success), tak zavítal do ranní radio show DJe Fellie Fel Power 106, kde nám všem potvrdil, že to není vtip.

“I aint a young boy no more," Řekl Khaled. "I’m on my thinking the future. I just had to be honest. I always liked her. She’s my friend, of course. And I like her. It’s more than a crush.”

Khaled má také pochopení pro to, že Nicki mu nejspíš neodpoví hned.

“She might say yeah tonight or tomorrow, she might say yeah next year. What am I gonna do, give up? Never," řekl. "I ain’t never give up on nothing I do.”

Věříte mu? Každopádně Hip-Hopová scéna je o takové věci chudá a myslím si, že málokdo má takovou odvahu do toho jít s plnou parádou téměř před celým světem. Poslechněte si sami na část již zmiňované radio show.

Read 3308 times
D-Toc

  • - od 25.3.2011 člen redakce BeatLife.cz
  • - píše články týkající se především novinek z U.S.A.
  • - méně často zprostředkovává rozhovory s neznámými talenty
  •  
  • - ve volném čase se věnuje rapu pod pseudonymem D-Toc a
  • pracuje na různých projektech ve spolupráci s Otherside Click

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory