pátek, 17 únor 2012 09:52

Premiéra videa East Coast Featured

Written by 

Již dnes, 17.2. se brněnský klub Mersey zaplní všemi, kteří se podíleli na videu East Coast a samozřejmě i všemi těmi ostatními, kteří fandí skateboardingu. Video East Coast je ojedinělá záležitost a je jasný, že dnešek bude v Mersey velký.

Pro všechny fandy prkýnek na kolečkách je připraveno padesátiminutové video s pěknou grafikou, ve kterém se jeden skejtovej trik střídá s druhým. Ve videu bude k vidění například Lukáš Huter, který je podle všeho vtipálek a ve videu rozjíždí komediální scénky. Z dalších jezdců se představí například Petr Veselý, nesmrtelný Aleš Bindr, night rider Marek Kocák, first try Braňo Mrváň a zabiják Daniila Platonova kterými to prý ani zdaleka nekončí a k vidění budou i jezdci další…

Další zajímavostí videa jsou spoty. Preference pražského Stalina se ve videu nekoná a rideři ve videu ukážou svoje skilly v rámci streetu několika měst.


Bez koho by se všechno neobešlo, jsou sponzoři celého videa a těmi jsou Snowbitch.cz a Fallen. K partnerům celého videa pak patří například Skaterock.cz nebo časopis FREE MAGAZINE.

Na naše české poměry se jedná o poměrně velmi zajímavý počin, za který patří respekt Kubovi Laššovi za to, kolik času videu obětoval.

Více se dozvíte dneska večer v klubu Mersey, pro Vás kteří se nemůžete zúčastnit je plánována recenze, která by Vás měla nažhavit na následovný upload videa na web.

Video podle předpovědí bude ke shlédnutí online na Skaterock.cz. Kdo je nedočkavej a zvědavej, tak dorazí dneska do Mesey… Ti ostatní si musí ještě nějakou chvíli na video počkat ;-)

 

East coast skateboard movie TEASER from Dib production on Vimeo.

East coast TRASHIN from Dib production on Vimeo.

17th february EAST COAST from Dib production on Vimeo.

 

přečteno: {hits}1305{/hits} krát

 

 

Read 3651 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory