úterý, 19 duben 2011 08:22

Monínec - brigádka a otvíračka sezony Featured

Written by  720

Monínec - brigádka a otvíračka sezonyAhoj kluci a holky, tak jsme byl o víkendu s pár lidma makati, a infos o otvíračce RB bikeparku Monínec plus nějakou tu fotku toho, jak jsme to tam vyhladili, najdete uvnítř…

Takže sraz byl v sobotu ve 13 h a jali jsme se dřít aby dobře bylo. Nějak jsme se s tím moc nemazali, prostě nahrubo a opravit co se dalo. Takže protože první les má kompletně jiný odvodnění, lze už tam počítat s mnohem menší erozí než dřív, a proto jsme to tam vyhladili s vidinou toho, že nám to tam vydrží dýl :)

 

Následovala sekce pod boudou, kde padl celkem macatej kmen, a kde jsme kosmeticky doladily nájezdy na lávky, aby nebyly tak zavřený. A pak už jen les v bučinách. Doházený nájezdy, doházený výztuhy svahů a kompletně opravený 3 klopky v prudkým svahu.

Následoval lesy až k silnici, vše vyhrabaný na beton a opravený klopky a dole odvodnění. Po silnici jsme řízli strom, kterej vadil v širším nájezdu do "placatější" rock garden před dablama, a dá se to tam teď opravdu slušně vlětět - a tím i víc držet.

A nakonec konec. Na ten jsme ani nehrábli, protože nám nástroje padaly z rukou.

Pivko, smažák, a jet na grilovačku k Vlčákovi. Moc krásně bylo, moc….

 

celý článek včetně fotogalerie najdete na 720.cz

 

 

přečteno: {hits}727{/hits} krát

Read 3320 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory