středa, 20 duben 2011 06:12

Burton Špindl spring session 2011 Featured

Written by  720

Na přelomu března a dubna se ve Špindlu konala akce, kterou banda snowboarďáků a lyžařů zakončovala zimní sezónu. Máme pro Vás exkluzivní materiál v podobě několika málo vět a krátkého videa. 720 crew prague division opět v akci. Klik na číst dále for more.

Mára je na místě už od pátku a hobluje svah a svoje kámošky instruktorky. Oboje velice tvrdě. HAHA Druhá polovina bandy na místo doráží v sobotu ráno a support nám dělá ještě pár dalších pražských pepíků a pePiček.
Na Malém Hanku vyrostl snowpark monstrózních rozměrů, který nabízel mraky možností. Mega skoky, skoky, malý skoky, roury, zábradlí, Účko a v neposlední řadě obří kvótr. Podle D-key metru měl tak padesát, reálně cca 20 na délku a osm na výšku. Comba, který padaly na největších skocích byly občas žánrově docela sci-fi. Doublebeka, beka, 3šede, 7dvacet, pochyty a další nesmysly.

Maara stojící ve frontě na vlek najednou vidí týpka v helmě kompletně polepený sámoškama 720. „Čus, nejseš ty náhodou Jandy?“ „Čus nejsi ty náhodou Maara?“ Holt, měli bychom mít častější teambuildingy, abychom se lépe poznali, co myslíš Marťo? Oba jedou nahoru. Maara kouká na velkej GAP a váhá. Rozjíždí se čupka na lyžích a motá 720. „Vidíš Maaro, i buchty to naskákaj“, hecuje Jandy. Maara odhazuje pud sebezáchovy opodál a plachtí patnáct metrů vzduchem – magor.

V tomhle tempu pokračuje celý odpoledne. Lidi hecujou zběsilosti, vrtulník vozí kameramany a fotografy, amerika styl....

 

celý článek včetně videa můžete najít na 720.cz

 

přečteno: {hits}729{/hits} krát

Read 3178 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory