pátek, 08 červenec 2011 07:06

Report ze Světového Poháru horských kol v Mont Saint Anne Featured

Written by  Kvochys

http://mtbs.cz/media/foto/150/img758cf0a1484a2465deed16fad6af5bce.jpgTřetí vítězství Aarona Gwina. To je výsledek světového poháru ve sjezdu horských kol na svazích hory svaté Anny v Kanadě.

Triumfoval ve třetím závodě světového poháru ze čtyř odjetých. Nevyhrál jen ve Fort Williamu, kde svou rychlost už přehnal a po pádu skončil čtvrtý. Kvalifikaci jsem moc dobře nezajel, udělal jsem tam dost chyb, ale zase jsem věděl, co musím opravit, aby to bylo dobré. Finále se mi povedlo, chyby jsem až na jednu odstranil a vyšlo to." řekl jednoduše Gwin.

Jeho největší soupeř Greg Minnaar (Santa Cruz Syndicate) sice začal hodně zostra a jako jediný na měřeném úseku pokořil šedesátku, ale ve spodní části tratě chyboval. "Horní část jsem zajel dobře, ale dole jsem se dostal moc blízko ke stromu, hodilo mě to na kámen a šel jsem přes řídítka.

Jsem z toho docela otřesenej, ale doufám, že se dám do příštího týdne dohromady, abych se vrátil do boje o body do celkového hodnocení." řekl v cíly Greg Minnaar.Smůlu měl také i Gee Atherton (lonský vítěz SP), který měl defekt a velkou část tratě sešel do cíle po svých.

Stříbro bral jedenadvacetiletý Josh Bryceland (Santa Cruz Syndicate) a bronz o rok mladší Brook MacDonald (MS Evil Racing). Jediný český zástupce ve sjezdu Matěj Chárvát nakonec dojel na 33. místě což je velmi slušné.

 

 

přečteno: {hits}853{/hits} krát

Read 4423 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory