neděle, 31 červenec 2011 12:23

Parkour meeting v Přerově Featured

Written by 

Dne 23.7 se konal parkour & 3run meeting v Přerově. Traceuři a runneři přijeli ze všech koutů České republiky a sešli se v hojném počtu.

Den probíhal následovně. Ráno kolem 8 hodiny už začali přijíždět do Přerova první učastníci akce. Postupně se přidávalo čím dál víc a víc lidí. Vyprávěli si různé příhody, zážitky co se odehrály. Poté jsme se všichni sebrali a šli podle plánu na spoty (místo určené k tréninku). Na prvním spotu jsme si udělali hromadně strečink, pak už bylo na každém z lidí co zkoušeli svoje techniky a triky, někteří dávali rady a snažili se pomoct ostatním, kteří nebyli tak zkušení, nebo prostě nevěděli jak na to.

 

Dále jsme se přesunovali na další spoty, byli jsme trochu ve skluzu, protože né vždycky jde všechno podle plánu (smích)... Pomalu ale jistě, nastávala doba obědu, takže jsme si zašli tam, kde jsme se chtěli najíst, restaurace, supermarkety, prostě tam, kde bylo jídlo. Po obědě jsme zase pokračovali v naší aktivitě. Proskákali jsme celý den, když už se blížilo k 5 hodině, lidé z větší dálky pomalu odcházeli na nádraží a odtud jeli domů. Ti co jeli domů nejpozději pokračovali v tréninku. Nakonec jsme všichni odešli na nádraží, kde jsme se vydali každý svou cestou domů. Shrnutí... Po celý den panovala skvělá atmosféra, plná vtipu, dobré nálady a taky pár crashů, bez kterých se takové akce neobejdou, naštěstí se nestalo nic vážného.

 

 

 

Read 5590 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory