sobota, 15 říjen 2011 16:22

Nová alba v produkci Snowgoons, na co se můžete tešit? Featured

Written by  Ecko

Skutečnost, že se německé producentské duo Snowgoons nezastaví a chrlí jeden kvalitní projekt za druhým, to už mě nepřekvapí. Pokud se ale spojí s legendami hard core hip hopu a dokonce makají na společně desce, to už je událost.

Pardon, pořád jsem vám vlastně neřekl, kdo že si to vlastně střihne desku do beatů z Německa? Tentokrát jsou to MOP, které snad netřeba nijak blíže představovat. A vypadá to, že je skutečně na co se těšit. Samotní Mash Out Posse se nechali slyšet, že toto vznikající album je jejich nejlepší za posledních deset let.

Spolupráce šlape jak má, protože jak Snowgoons tak i MOP si nemůžou spolupráci vynachválit! Release date je oznámen už na 22. listopadu tohoto roku pod Babygrande Records. Jinak tento titul dostal název Sparta.

Že jsem pořád nezmínil žádný single? Nebojte, to nejlepší přeci nakonec, nebo ne? Venku je zatím jen pecka Anybody Can Get It , v produkci konkrétně Sicknatura, tato nadupaná skladba se objevila na kompilaci A3C vol. 1, kterou zastřešuje stejnojmenej festival konající se v Atlantě.

Jak jsem už ale naznačil, Snowgoons jsou skutečně na roztrhání. Datum 25. října si jako jejich příznivci můžete zapsat také. Vychází jim totiž společná deska se známou ikonou undergroundové scény z Philadelphie. Tím není nikdo jiný než Reef The Lost Cauze! Na desku Your Favorite MC si pozval Slaina, Esoterica, Sabac Reda, Jus Allaha atd... To naznačuje, že rozhodně nepůjde rapově o žádnou slaďárnu. Přesvědčit se o tom můžeš již teď, k dispozici je totiž snippet z tohoto CD.

 

 

 

zdroj infomaci: hiphopdx.com

přečteno: {hits}1007{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory