neděle, 16 říjen 2011 14:28

Pes zase štěká, král jihu má také rád Paříž a Shady Records je stále čilá stáj Featured

Written by  D-Toc

O tom, že DMX se vrací zpět na scénu, bylo nespočet článků. Avšak i to, že se vyprostil ze své závislosti na kokainu, to bylo pro mnohé šokem. Důvod je poměrně prostý. Je otcem 10 dětí a je potřeba, aby se staral a ne jenom o ně, ale taky i o své fanoušky.

Jako první o této zprávě informovala televize TMZ a potvrzeno to bylo i DMXovým přítelem, který je knězem v jednom z Arizonském kostele. (pozn. autora - DMX je velmi pobožný, ve volném čase se věnuje studiu Bible a víry)

“Everyone was taking advantage of me with my finances, trying to put me in the direction to fail. I have 10 kids. I have to drive them in the right direction, so I let the cocaine go.” - DMX

“I am on a spiritual road to do right in my life. I am leaving out all negativity and going to stay on the right road to positive.” - DMX

“When [DMX] first came to my church he looked broken, sad, and full of struggle. Now you see a dramatic change. You see that the drugs and alcohol aren’t in his life.” - DMXův přítel O tom, že DMX je zpátky se můžete přesvědčit v nové věci pojmenované "Its Over The Dog Is Back"... Název už mluví za své, ne?

Narychlo můžeme říct, že The King of The South, po propuštění je též zpátky... T.I. vypustil do světa freestyle na známou věc od Jay-Zho a Kanye Westa - N*ggas In Paris a tímto udělal vlastní remix... Paříž je nějak v módě, nemyslíte?

Kdo neví, co znamená pojem Shady Records, tak by se měl probudit, dát si facku a koukat... Je to už dlouhou dobu, co Eminem upsal pod svůj label rapovou crew Slaughterhouse a nováčka Yelawolfa... ale pro Vás takové, kteří neví, kdo jsou Slaughterhouse nebo kdo je právě Yelawolf, tu máme BET Cipher.

Oč se jedná? Představení se naživo, v podobě freestyle - Yelawolf, Slaughterhouse a Eminem na place! Pokuď se Vám Slaughterhouse líbí, tak doporučujem od nich si stáhnout novou pecku s názvem "The Illest"


 

přečteno: {hits}1009{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory