sobota, 07 leden 2012 20:04

RZA mluvil na internetové stanici E! v pořadu Chelsea Lately hlavně o své střízlivosti a “vyzrálém přístupu“ Featured

Written by  prz

Praotec Wu-Tang Clanu uvedl, že pro něj v současnosti nepředstavuje žádný problém zůstat střízlivý (rozuměj nehulit) a jak sám řekl "Nemám žádnou závislost, pouze na krásné ženy." V průběhu pořadu mluvil RZA o své střízlivosti a jak to ovlivňuje jeho práci na filmech a televizních pořadech. Při tomto druhu práce prý raději zůstává naprosto střízlivý, protože to vyžaduje jeho plnou a naprostou soustředěnost, oproti práci ve studiu, kde mu hulení naprosto vyhovuje.

Na jednu z otázek odpověděl: "Dělat hudbu a hulit jsou věci, které u mě jdou téměř ruku v ruce. Roky jsem byl zavřený ve studiu, skládal hudbu a vyráběl hity a tam se hulilo prostě pořád, ale postupem času sem více a více přesedlával na režii a teď je ze mě filmový režisér. Jako režisér musíte být střízlivý. A věřte mi, že jsem super-střízlivý, koncentrovaný, čilý a plně ponořen do své práce“

Řekl také, že není střízlivý jen jako režisér, ale také když se objeví na place jako herec. "Když hrajete, musí vaše mysl zůstat také naprosto soustředěná. Herectví je velmi specifické a náročné povolání a je fuška hrát roli – dělat ze sebe jiné osobnosti." Prozdradil že v průběhu prací na Californication vůbec nehulí a nedělá mu žádné problémy se marihuany vzdát . "Před pár lety by to pro mě bylo velmi těžké ale jak stárnu a dospívám je to pro mě snadné a nedělá mi to problémy. Jak už jsem řekl, netrpím žádnou závislostí kromě té na krásné ženy“, uzavřel RZA.



přečteno: {hits}1193{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory