úterý, 17 leden 2012 15:23

Příchod mixtapeů a alb (U.S.A.) - Leden, Únor Featured

Written by  D-Toc

Leden, měsíc, kdy většina umělců si dává voraz a může se zdát, že není co příliš nového slyšet či vidět není pravdou. V nedávné době spousta umělců vypustilo mnoho mixtapeů a také mnoho streetalb, jako například Red Cafe, T.I., Raekwon nebo Yo Gotti. S nynějším trendem vydávání mixtapeů a streetalb je potřeba si říct, co je to mixtape a co je streetalbum?

Mezi následující zajímavé kousky, které brzo spatří světlo světa patří:
17. ledna * Trae Tha Truth - “King Of the Streets: Freestyles Mixtape”
24. ledna * Young Buck - "Live Loyal Die Rich"
* Saigon - "Warning Shots 3: Foot In the Grave"

 

Není jasné datum * Pill - "The Epidemic"
* Twista & Tech N9ne - “Midwest Fury”
* Birdman & Mack Maine - "Billionaire Minds 2" Gunplay - "Bogota"
* Maino - "I Am Who I Am: The Album Before The Album"
* Drake & Rick Ross - "Y.O.L.O."
* Wiz Khalifa - "Taylor Allderdice"
* Cassidy - "Get It In 3"
* Young Buck - "Bond Money"

Mezi zajímavé příchozí alba patří nadcházející studiové troj-album od E-40, které se bude jmenovat "The Block Brochure - Welcome to the soil, parts 1,2 & 3", které hodlá vydat v průběhu března a pro Vaší představu, o co se bude jednat, tu máme ukázku, a to track "Function", na které si pozval tři ne příliš známé hosty a celkově to zní dobře.

Mezi určitě zajímavé nadcházející alba, s neznámým datem, ale potvrzeným vydáním je tzv. "druhý díl" společného Birdmanovýho a Lil Wayneovýho alba "Like Father, Like Son" a to "Like Father, Like Son 2: Tha Last Mob", které má být vydáno skrze YMCM Records. Toto album mělo vylézt ke konci roku 2011, avšak komplikace ze strany Lil Waynea (pobyt ve vězení a perfekcionismus), posouvají datum vydání na neurčito... přečtěte si sami, dle jeho slov. Birdman:
"We're looking to do that in December some time, after we all drop our solos albums and go on tour," explained Birdman. "We have a lot of songs we did before (Wayne) went (to jail), and we've been working since he came home. All we've got to do is pick. And Wayne likes to be fresh with our music, so we might wait... and just knock out 20 songs right quick and put those on the album."

 

 

 

přečteno: {hits}1211{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory