neděle, 15 leden 2012 23:20

Dávka nových klipů z US - Saigon, Gucci Mane, Yelawolf Featured

Written by  Nara

http://thatsenuff.com/wp-content/uploads/2011/01/Saigon-Abandoned-Nation.jpgPrvní takovou novinkou je klip k tracku "I Am 4 Real" ze Street alba "Warning Shots 3: One Foot In The Grave" od Saigona ve spolupráci s Just Blaze. Není to zas tak dávno, co rapper vyšel na svobodu a vrátil se na scénu s albem "The Greatest Story Never Told" (2011). Svým stylem, texty i podáním má dnešní rapové scéně co nabídnout a tímto novým klipem dokázal, že to jednim albem zdaleka nekončí.

Na můj vkus vážně povedená kvalitní věc, ikdyž se obávám že v dnešní době, kdy jsou v modě spíš experimentály a míchanice rapu s tanečními žánry, se tento track zas tolik neuchytí, pevně doufám, že se najdou tací, který dávka pořádnýho rapu nenechá chladným. Pro ty, kteřím se Saigonova tvorba líbí jen dodám, že tento počin není jediná věc, kterou od něj uslyšíte, pracuje také na svém dalším studiovém albu s názvem "Thank God", které však výjde až příští rok....


Další nový klip je k tracku "Let's Get Faded" ze společného alba Gucci Mane a mladé rapperky V-Nasty, které vyšlo ještě roku 2011 a neslo název " BAYTL". Myslím si, že i toto kolaborační album se rozhodně povedlo, zajímavá spolupráce, rozhodně bych řekla, že nezklamali.

A třetím nový klip k tracku "Let's Roll"nám nese Yealwolf ze svého debutového alba "Radioactive", které vyšlo roku 2011 ve spoloupráci s Shady Records a s Interscope Records. Mladý rapper je dá se říct Eminemův nový objev, a můžu říct, že je opravdu originální. Kromě toho, že má vypracovanou flow a svý tracky umí dobře podat, po poslechu alba jsem zjistila, že je take jedním z mála, kteří se snaží být silní i po textové stránce. Jeho tvorba možná mnohé nezaujme, ale rozhodně donutí člověka se zamyslet.

 

 

 

přečteno: {hits}1208{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory