čtvrtek, 19 leden 2012 19:11

Kdo přiveze nové CD UL Farma? „Ústecká lokálka“ Featured

Written by  Ecko

Je to sice již pár dní, co umístila na internet truescholová banda UL Farma své zatím poslední video „Ústecká lokálka“, přesto není na škodu si povědět o této crew, která je doma v Ústí nad Labem trochu více. Vidoklip je v podstatě první ochutnávkou z jejich připravovaného alba, které nejspíš ponese název „Gilotina“. Většinu alba zhudební Romano Ponerti, ale přispěje například Komander (Kruscifix) , ale také další dva slováci Mugis a MCM.

Čeští producenti zde budou zastoupeni také Fattem a Dubasem (Ty Nikdy). Album se ponese v duchu striktnějšího trueschoolu, Wuty slibuje na desce také spousta cutů, což cenim. Řekněte sami, kolik desek u nás obsahuje pořádnou porci kvalitního turntable umění? Krom samotné UL Farmy uslyšíme na mikrofonu také Resta a pár dalších, pravděpodobně se zde objeví například Majself, Sedláci nebo již nakousnutí Kruscifix.

Vidíte, o důvod víc proc se těšit na příchod letošního jara. Nové album UL Farma totiž vychází již v dubnu nebo květnu. Uvidíme jestli bude celá „Gilotina“ stejně ostrá jako první single. Závěrem si také můžete pro zajímavost přečíst, jak komentuje track „Ústecká lokálka“ Wuty . „Nejedná se o žádnou pomstu nebo vyřizování účtů. Je zde poukázáno na konkrétních reálných případech z UL na dlouhodobý zoufalý stav určitých lidí, rádoby angažovaných do hip hopové hudby nejen v UL.“

přečteno: {hits}1223{/hits} krát
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory