pátek, 20 leden 2012 15:01

K´naan o novém EP, Fat Joe o svém budoucím albu a DMX o návratu Ruff Ryders Featured

Written by  D-Toc

K´naan je somálský umělec, který je ve hře už nějaký ten pátek a mohli jste ho například slyšet na společném albu Nase a Damiana Marleyho - Distant Relatives. A tento člověk se chystá vydat posledního ledna EP s názvem More Beautiful Than Silence, na které si pozval dvě význačná jména.

Na track "Nothing to Lose" si pozval již zmiňovaného Nase a na track "Is Anybody Out There" si pozval kanadskou zpěvačku Nelly Furtado. Toto EP bude rozhodně velký počin od vydání alba Troubadour z roku 2009. Checkujte tracklist a cover... těšíte se?

 

 

 

Tracklist:
1. “Is Anybody Out There” feat. Nelly Furtado
2. “Nothing to Lose” feat. Nas
3. “More Beautiful Than Silence”
4. “Better”
5. “Coming to America”

 

 

Za to Fat Joe není žádný troškař a v nedávném interview pro L.A. Leakers, poskytl posluchačům zajímavé informace ohledně jeho nadcházejícího alba a jeho překvapivé ztráty jeho váhy, která byla typická pro Fat Joea, jak jsme byli zvyklí. O novém albu Fat Joe nastínil to, že materiál bude obsahovat "gangsta" prvky, ale že album bude zaměřen pro "ladies". Album je z poloviny na cestě a tím že je myšleno, že je pro slečny Fat Joe blíže upřesnil tak, že k nim mluví. Že by Joey Crack hledal svou budoucí paní? Možná i proto ten rapidní pokles kil dolů. Fat Joe a nadcházejícím albumu: "New album is coming," ... "We halfway done. It's really a lot to do with the ladies. Of course, I'ma keep it G. I'ma keep it gangsta...But we talkin' to the ladies." Fat Joe o jeho váze: "Just working out, man. Just staying healthy, workin' out, trying to eat less carbs and workin' out every day...It feels great, man."

A také jedna radostná zpráva pro všechny fanoušky DMXe a stále Ruff Ryders. DMX se nechal slyšet že se pracuje na tom, že Ruff Ryders se dá dohromady a že se též plánuje tour. DMX také odhalil že toto není pouze lehký pokus, ale že se věci udávají do pohybu a sama Eve by toto uvítala, kdy i RR (Ruff Ryders) CEO Waah Dean nyní bookuje místa, kde se dá po celých státech. Dmx potvrdil, že Swizz Beatz, Drag-On a Murda Mook jsou zpátky, avšak Eve a The LOX (Jadakiss, Styles P., Sheek Louch) nebyli osloveni DMX: “We are all family and we're going to come back stronger than when we left,”. “It's going to take the nation by storm."

 

 

přečteno: {hits}1225{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory