neděle, 22 leden 2012 14:27

DJ P vyhrál v soutěži “Smirnoff's Master Of The Mix“ 250 tisíc dolarů Featured

Written by  prz

Missourský DJ známý zejména díky své desetiletím prověřené mash-up kompilaci "Uneasy Listening" (koprodukované DJ Z-Tripem) se o část výhry podělil i s DJ M-Squaredem a DJ Yonnym. 14. ledna se v Atlantě konalo finále soutěže “Smirnoff's Master of The Mix“. Springfieldský veterán DJ P si odnesl hlavní cenu, která letos činila 250 tisíc dolarů. Letošní ročník soudcovali Just Blaze, Kid Capri a Amber Rose.

DJ P překvapil i tím, že věnoval jako gesto a projev respektu 10 tisíc dolarů DJ Yonnymu a DJ M-Squaredovi, jejichž mixy se umístili hned za ním na druhém a třetím místě. “Je to neskutečný – Ještě pořád nemůžu uvěřit, že jsem to já kdo vyhrál druhý ročník týhle našláplý soutěže,” řekl ve svém prohlášení. “Letošní konkurence byla opravdu početná a vyrovnaná. Proto se mi tomu fakt těžko věří a myslím, že to bylo dost i o štěstí, jelikož výtěze vybírali fanoušci. Moc rád bych jim tedy touto cestou poděkoval, že volili právě můj mix a vzkázal jim, že se to na parties vynasnažím rozjet tak, aby svého rozhodnutí nemuseli litovat,“ dodal.

Součástí výhry v letošním ročníku je samozřejmě i statut rezidenta na oficiálních Smirnoff parties. DJ P je známý z minulosti zejména díky svému mixtapu “Uneasy Listening, Volume 1“ (2001), na kterém se objevili např. Phoenix, Arizona's DJ nebo Z-Trip. Šlo o ranné mash-up album, kde pro nás namíchal tracky Pharcyde, Del The Funky Homosapien a dalších jmen se 40 nejpopulárnějšími písněmi Madonny, Pata Benatara nebo třeba kapely The Who.

 

přečteno: {hits}1229{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory