pondělí, 23 leden 2012 11:36

Domácí Inkognito na rádiu HHS + 3 nové tracky Featured

Written by 

Před koncem roku 2011 jste mohli slyšet kluky z Domácího Inkognita na rádiu Hip Hop Stage v pořadu Czechoslovak playlist, kde předvedli dva nové tracky a rozdali docela slušný náklad informací o svém chystaném mixtapu + albu. Tento rozhohovor dali kluci na soundcloud, takže pokud jste o něj přišli, tak si ho můžete pustit zpětně.

V rozhovoru uslyšíte track "Připraveni". Ten se vztahuje k mixtapu WITH HOOK, který DI chystá dát ven na konci třetího měsíce tohoto roku. V tracku "Pripraveni" si můžete poslechnout styl, na kterém je mixtape postaven, že je vlastně ponechaný Hook/Refrén Artista, zatímco track "Páni Neznámý" je takovým bonbónkem, kde borci ukazují svůj talent, jakým stylem rapujou a co od nich můžete čekat na chystaném albu PÁNI NEZNÁMÍ, který mají v plánu dát ven v průběhu roku 2012.


V rozhovoru DI prozradili pár hostů, jak producentech tak i mc´s, kteří se na albu objeví. Například se na albu objeví producenti: Pavel Baar, Koža, NObodylisten, SilentBeatz atd.... Rap/Zpěv: Pavel Baar, Lukrecius Chang, Danny, RUman, Majself atd...

Poslední věc je track od McEisiho, respektive remix ke skladbě "Bez hádek", o který se postaral slovenský producent Mitus. Enjoy!

Hip Hop stage Rozhovor
Domácí Inkognito Hip Hop stage rozhovor by DomácíInkognito

Domácí Inkognito - Pán neznámý (prod. Luccas)



Domácí Inkognito - Připraveni


McEisi - Bez Hádek Official RMX (prod. Mitus)

 

 

přečteno: {hits}1234{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory