neděle, 29 leden 2012 11:41

Ne-Yo změnil sídlo a polepšil si a Saigon má už jasnej bronz Featured

Written by  Nara

Známý R&B umělec, který byl dlouholetou součástí labelu Def Jam, label opouští a přesouvá se do Motown Records, kde také krom své tvorby bude zastávát funkci senior VP of A&R. V kostce shrnuto, Ne-Yo bude nově producentem, rádcem umělců ze stáje Motown a bude se snažit objevovat a upisovat nové talenty.

Ne-Yo tento post asi nečekal, protože se k tomu projevil takto: "I'm honored that I¹ve been given such a prestigious title and trusted with such responsibility; terrified because I know that playing this role in the fashion of one of my career role models, Mr. Smokey Robinson -- these are big shoes to fill. But trust, I can handle it,”. "His track record of success at Def Jam will always be a benchmark, but this move to Motown will provide new and inspiring challenges for Ne-Yo as both an artist and a key member of the new senior management team that is taking form at the label in 2012."

Takto se k odchodu vyjádřil šéf Universal Republic a Island Def Jam Motown Barry Weiss. No uvidíme, jak to Ne-Yo zvládne, ale i tak mu fandíme. Saigon je hodně diskutované jméno, hlavně ve souvislosti s příchodem real rapu. Pro ty, kteří neví, o koho se jedná, tak Saigon, vlastním jménem Brian Daniel Carenard, je rapper a občasný herec, který je upsán pod Suburban Noize Records a label producenta Just Blaze, Fort Knocks Entertainment. Dlouho měl problémy s vydáním svého studiového alba, jelikož dříve působil pod Arista Records, která album doslova odmítala vydat a postupně ho vypustila v nesmyslné formě i s tracky z mixtapeů a streetalb, bez jeho souhlasu a tak se rozhodl vydat album téměř po čtyřech letech pod Suburban Noize Records.

Mezitím, co pracuje na svém studiovém druhém studiovém albumu, které se bude jmenovat "Thank God", stihl vydat spoustu street alb, mixtapeů i singlů, ale nás bude hodně zajímat street album "Warning Shots 3: Saigon & Just Blaze Present "One Foot In The Grave" (2012)". Máme tu pro Vás ochutnávku toho mixtapeu, která se jmenuje "Hungry (prod. by Sire)", takže, pokuď se Vám líbí, tak neváhejte stáhnout toto street album zdarma: zde.

 


 

 

přečteno: {hits}1258{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory