čtvrtek, 22 září 2011 11:47

Nové R&B songy aneb Natasha Mosley , Ne-Yo ft. Trey Songz & T-Pain Featured

Written by  Nara

http://keepittrill.com/media/wp-content/uploads/2011/06/natasha-mosley.jpgNedávno se na americké rnb scéně objevila zcela nová tvář Natasha Mosley.

Dvacetiletá zpěvačka, tanečnice a textařka z Atlanty je upsaná u ISO Music Group labelu. Sice má zatím málo tracků, na většině teprve pracuje, ale na jejím oficiálním youtube kanálu ( http://www.youtube.com/user/NatashaMosley ) si můžeš poslechnout například její cover verzi známého songu "Halo" od Beyoncé a ocenit její talent.

Nedávno zpěvačka vydala svůj singl "Pretty" s Gucci Mane, který se podle mě vcelku povedl. Mladá Natasha má zajímavou barvu hlasu i způsob podání. Uvidíme jak se na scéně uchytí a jaký budou mít úspěch její budoucí projekty.

A druhou novinkou je podle mě povedený track od zpěváka Ne-Ya, na kterém se podíleli i Trey Songz a T-Pain.

Kdo je fanouškem Ne-Yova jedinečného hlasu a jeho klidných spíše romantických songů určitě ocení i tuto novinku, protože Ne-Yo opět nezklamal.

Nezklamali ovšem ani hosté. T-Pain mě překvapil svým podáním a ukázal, že dokáže podat i pomalý song, i přesto , že jsme zvyklý od něj slyšet spíše rychlejší taneční tracky.

 

 

přečteno: {hits}951{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory