úterý, 07 únor 2012 08:47

DAVE A SONY vydali své první album – ZA OPONOU Featured

Written by 

Jak bylo řečeno tak se také stalo, a tak začátkem února vyšlo nové a pro Dave a Sony zároveň první oficiální studiové album – Za oponou. Kromě dvou již vydaných singlů ,, Ztracený anděl“ a ,,Někde uvnitř nás“, na něm najdeme dalších 12 skladeb. Žádné intro ani outro, ale 14 kompletních skladeb plných hostů, což je záruka toho, že kluci si s albem dali záležet.

Na albu je ke slyšení např. Dětský pěvecký sbor, nebo Coco Jambo a další. ZA OPONOU je završení roku plného práce, ale rozhodně to neznamená, že by kluci chtěli odpočívat, naopak, už teď mluví o přípravách jeho pokračování a slibují, že v roce 2012 vypustí minimálně dva videoklipy k desce. A jak je jejich zvykem, nebudou to rozhodně klipy ledajaké. ..


Album je plné příběhů, emocí a životních situací, které se týkají každého z nás, snaží se nám něco říct a to, jestli se to Daveovi se Sonym povedlo, můžeš posoudit i ty. Jestli chceš ZA OPONOU podpořit, můžeš ho mít doma za pár kaček. Objednat si ho můžeš na www.daveasony.cz, kde najdeš zároveň veškeré informace nejen o desce, ale i o skupině jako takové. Dave a Sony tě zároveň zvou na svou fb fanpage, kde se dozvíš o novinkách jako první!

 

 

 

přečteno: {hits}1288{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory