pondělí, 06 únor 2012 15:36

Klip k singlu KRS ONE, "Sound Of Da Police", byl použit Anonymous při napadení webu Bostonské Policie Featured

Written by  prz

Anonymous na protest proti násilí páchaném na hnutí “Occupy Boston“ napadli stránky policie a použili video “Sound of Da Police“ Anonymous převzali 3. února na několik hodin kontrolu (mimo jiné) nad stránkami bostonské policie. Na stránkách visel pouze klip “Sound of Da Police“ a VZKAZ od “#antisec“.

#antisec je hnutí (LulzSec, Anonymous, ZF0, pHC, ~el8 ale i další jimi inspirované skupiny, které se v roce 2009 společně spojili při útoku známém jako "pr0j3kt m4yh3m"), které ohlásilo sérii útokú s názvem “Operation AntiSec“ a podle všeho to bude operace rozsáhlá. LulzSec stojí např. za zveřejňováním citlivých údajů oddělení pro vyšetřování organizovaného zločinu (SOCA), nebo napadením deníků The Sun a The Times a zveřejněním hoaxu o úmrtí mediálního magnáta Ruperta Murdocha. Loni byla dokonce zveřejněna zpráva, že LulzSec končí, ale vzhledem k tomu, že následovalo několik dalších útoků, pod které se podepsali, nikdo vlastně úplně neví jaká je pravda.

Při nedávném zatýkání policie tvrdila, že tři ze sedmi zatčených jsou přímo členy této legendární skupiny a jeden ze zatčených byl státní zaměstnanec, který pomáhal vynášet informace. Výčet toho, co mají tyto skupiny od roku 2011 za sebou je opravdu velmi dlouhý a zdá se, že to myslí i nadále dost vážně. Zpráva #antisec: "Nevzpomínáte si jak #antisec při nedávném brutálním zásahu proti “Occupy Boston“ napadli oddělení bostonské policie a uveřejnili stovku hesel (Jednalo se o přihlašovací hesla a složky zaměstnanců se všemi osobními a dalšími citlivými údaji – pozn. autora) ? Očividně naprosto ignorujete naše varování, protože jste nejen napadli “tábor“ znovu a vykopali svobodné protestanty z veřejných parků, ale poslali jste mezi nás navíc přestrojené vládní agenty (TSA – agentůra pro bezpečnost přepravy osob) aby se nás pokoušeli napadat a dokonce i okrádat některé organizátory protestu. Myslíte, že ste nám to zbytím nevinných protestantů nandali ? OK; to vy nás tím nutíte změnit znovu obsahy vašich stránek. Tentokrát padnou za oběť pomsty nemylosrdného úlu BDNNews.com a web bostonského policejního oddělení. Opravdu v tom chcete pokračovat ??"

Server Huffingtonpost.com ke zprávě dodal, že zřejmě hackeři naráží na incident z minulého měsíce, kdy právě agent TSA obtěžoval a napadal účastníky protestů “Occupy Boston“. Klip z debutovky “Return of the Boom Bap“ se se svým sylným společenským podtextem pro celou věc náramně hodil, no nemyslíte ? Kdyby se někdo rád dočetl více o AntiSecu tak to je možné prozatím spíš v angličtině zde a zde podrobný výpis “operací“ a dosažených achievementů.

 

 


 

 

přečteno: {hits}1286{/hits} krát

Related items

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory