čtvrtek, 16 únor 2012 14:42

Christina Milan se upsala pod Lil Wayneův label Featured

Written by  Nara

Talentovaná a úspěšná RnB zpěvačka Christina Milan, která je například známa svými songy "Dip it low", "Say I" či "Miss you like crazy" se upsala pod label Young Money. Před tím například spoupracovala také s labely Def Jam, Intescope či s MySpace, se kterými své smlouvy nezrušila ani teď.

Do Lil Waynovýho labelu příchodem této zpěvačky opravdu něco přibylo, jelikož má talent i krásný hlas. Je vidět že Weezy ví co dělá a postupně začíná ovládat velikou část US Hiphopové scény. Nedivila bych se, kdyby za nějaký čas "rozválcoval" i doteď velmi úspěchný Def Jam records. Proto není divu, že byla touto událostí zpěvačka velmi nadšená a netajila své štěstí ani chvilku.

 

O své pocity se podílela na twitteru se všemi fanoušky. A také prohlásila, že je čas zase hodně pracovat. Co od ní můžeme ale letos očekávat, zda chystá nějaký projekt či něco jiného zatím přesně nezmínila. Za sebe bych ale řekla, že by už bylo načase, jelikož své poslední studiové album vydala roku už hodně dávno, kdysi roku 2006. Po té dostala sice hodně rolí ve filmech a pracovala také jako ghost-writterka či modelka, ale myslím si, že scéně její hudební tvorba chybí.



 

 

přečteno: {hits}1302{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory