pátek, 17 únor 2012 07:53

Maino vydává set "The Day After Tomorrow", ve kterém si vyměnují songy s Lil 'Kim Featured

Written by 

New yorský rapper z Brooklynu, Maino se vrací se svým dalším vydání The Day After Tomorrow, který je nastaven jako jeho hit na iTunes pro stažení na celostátní úrovni dne úrovni 28. února.

Společný projekt Atlantic Records a eOne Music, je v návaznosti na Mainům debut „If Tomorrow comes, který uváděl hitové nahrávky "Hi Hater", "Milion Bucks," a je ověřený nálepkou RIAA Platinum singl "All the above", ve které se představuje T-Pain.

Maino nedávno obdržel ceny za píseň "Million Bucks", jež byl uveden při reklamních blocích v Super Bowlu ligy NFL. Dál se snaží sledovat svůj úspěch pomocí nejnovějšího singlu "That Could Be Us" který již dosáhl přehrání na Centric, BET, MTV2, MTV3 nebo MTV Jams.


Jako předchůdce The Day After Tomorrow, Maino také vydal, „I Am Who I Am“, pouliční mixtape hostí Green Lanterny a DJe Infamous.

V posledních týdnech byl Mainovi protahován přes titulky médií pro jeho vztah s Lil 'Kim, protože oni dva si často vyměnují songy nebo je píší samy o sobě.

V tracků "I Still Love You," Maino vypráví a popisuje zdánlivě na odiv svou lásku k Kim, nic méně jak to s nimi opravdu je ví jen oni dva, protože Lil 'Kim ona Mainovi následně odpověděla písní s názvem píseň "If You Love Me“…..

 

 

přečteno: {hits}1303{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory