středa, 06 březen 2013 11:03

BeatLife label představuje nového člena! Featured

Written by  13

BeatLife label se může pyšnit dalším zajímavým členem a tím je Hendry D, který se narodil v Zambii (jižní Afrika) a již od dětství se věnoval hudbě. V jedenácti letech se začal učit na kytaru a zanedlouho již skládal své vlastní písně. Do České republiky zavítal Henry D poprvé před více jak dvaceti lety v touze studovat na vysoké škole. Po získání inženýrského titulu na Zemědělské univerzitě v Praze se rozhodl usadit v Evropě a zkusit štěstí v hudební branži.

V roce 1996 založil spolu s kytaristou Vojtěchem Peřinou funky-rap skupinu Forbidden Fruit. Za svou hudební kariéru se Henrymu D také podařilo otevírat show světovým hvězdám jako jsou Method Man, GZA, Kelis, Pharcyde, Carl Cox, Africa Islam a další. Henry D také občas hostuje s Djeiovou skupinou United Flavour a podílel se jako host na nahrávání jejich debutového alba Unity. V roce 2009 vychází sólové album Man of Honor.

V roce 2013 se stává HENRY D oficiálním členem labelu BEATLIFE (www.beatlifelabel.cz) a v současné době připravuje svou novou desku s názvem D STYLE, na které začal makat spolu s DJ MIKE TRAFIKEM už před pár lety, nyní se deska dostává do finální podoby a v květnu vyjde ven. Na nové desce D STYLE bude i několik zajímavých hostů jako je například Orion, Rasco, HI DEF, Tereza Černochová nebo například houslista Jaroslav Svěcený. Už teď se můžete těšit na nový videoklip, který vyjde v neděli ven.

FB FUNPAGE: facebook.com/HenryDmusic


 

 


přečteno: {hits}1899{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory