čtvrtek, 07 březen 2013 10:16

DJ Khaled a jeho Suffering From Success Featured

Written by 

Šest album a bezpočet singlů číslo jedna s jeho jménem, je jen málo pochyb, že DJ Khaled patří mezi aktuální špičku rapových hvězd současnosti. Nyní v nedávném dokumentu oznámil jeho, již sedmé album s názvem „Suffering From Success“.

Při vysvětlování názvu alba, Khaled odkázal na jeho poslední návštěvu lékaře po té, co se mu začala objevovat pleš v jeho plnovousu kvůli stresu. Bylo mu sděleno, že za to může jeho sláva a s ní právě spojený stres. Tím pádem vlastně „trpí“ kvůli svému úspěchu. Khaled o svém albu dále říká, že chce s Rickem Rossem poukázat i na tvrdou práci v zákulisí. A na co se mohou jeho fanoušci těšit? Například na spolupráci s rappery jako je právě Rick Ross, Ace Hood či Lil Wayne. Přesné datum vydání zatím není známo a nám tak nezbývá než doufat, že se jeho nové album zařadí mezi ty ostatní jak svou popularitou, tak propracovaností.

 



 

 

přečteno: {hits}1900{/hits} krát

Lukáš Pospíšil

Poslouchám hlavně francouzský & americký hip-hop.Považuji se za geeka. Jsem hráč, rád si zahraji na PC nebo konzoli :) Mám rád moderní techniku. Stylové oblečení není výjimkou.

Píšu o věcech, které mě opravdu dokážou oslovit.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory