čtvrtek, 06 červen 2013 18:02

Maitre Gims – francouzský fenomén s neskutečným hlasem Featured

Written by 

Maitre Gims, vlastním jménem Gandhi Djuna původem z Konga je francouzský zpěvák/rapper, který mimo své sólové kariéry je i členem již dříve zmiňované rapové skupiny Sexion D’assaut, jenž patří pod label Wati-B. Má 3 bratry (Dadju, Bedjik a Xgangs), kteří jsou rovněž rappeři. Všichni vyrůstali v Paříži. Jeho první track s názvem „Coup 2 Pression“ , na kterém pracoval s dalším členem Sexion D’assaut JR O Chromem představil v duo projektu Prototype 3015.

Gims vydal i 2 mixtape alba a 2 kompilace. Meguiwarano, jak zní jedna z jeho přezdívek, nedávno vydal své první sólové album, které ihned dosáhlo obrovské prodejnosti během pár hodin po oficiálním vydání. Rovněž také se svým otcem pracuje na komixu "In the Heart of the Vortex" a má svou vlastní značku oblečení a doplňků jménem Vortex. Jeho první sólové album nese název „Subliminal“ , jenž obsahuje 18 tracků a světlo světa spatřilo 20. května tohoto roku.

Jako ochutnávku nabídl Gims 5 singlů, které však na albu nejsou. Avšak 1. března vypustil i skladbu "Meurtre par strangulation", která na albu je a sloužila jako pre-release. 14 dní poté vydal druhou skladbu "J'me tire", která ihned ovládla francouzskou hitparádu. Tracklist alba Subliminal : 1. Intro 2. Meurtre par strangulation 3. J'me tire 4. Freedom 5. VQ2PQ 6. Ça décoiffe 7. One Shot 8. Où est ton arme 9. Interlude 10. La chute 11. Ça marche 12. Épuisé 13. Laisse tomber 14. À la base 15. Pas touché 16. Outsider 17. Bella 18. Changer Všem, které zajímá francouzský hip-hop doporučuji, aby si album poslechli. Nebudete litovat, uvidíte.

 



 

 

 

přečteno: {hits}2028{/hits} krát

Lukáš Pospíšil

Poslouchám hlavně francouzský & americký hip-hop.Považuji se za geeka. Jsem hráč, rád si zahraji na PC nebo konzoli :) Mám rád moderní techniku. Stylové oblečení není výjimkou.

Píšu o věcech, které mě opravdu dokážou oslovit.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory