pondělí, 09 květen 2011 07:07

Samotná podstata Tvora Featured

Written by 

Samotná podstata Tvora, silně emanujícího uměleckého počinu projeveného díky všemohoucnosti milosrdného Nejvyššího, je nezjistitelná stejně jako podstata samotného Jaha.

SPRávnej směr jako umělecké těleso si proto nedovoluje činit nárok na jeho vytvoření nebo ještě hůře na jeho vlastnění. Cítí se být pouze jakýmsi převodníkem nadzemských božských vibrací do formy pro běžného člověka přijatelnější a srozumitelnější.

Základní kostrou této formy je 7 písní pomalu se linoucích v rytmu srdce, který je při hlubším poslechu v každé z písní lehce zachytitelný. Právě rytmus srdce vytváří dojem přirozenosti a stává se klíčem do nitra každého z nás, do nitra, jehož původní funkcí byla dokonalá reflexe právě výše zmíněných nadzemských vibrací, které jsou v současné době v člověku potlačeny a zneuctěny, nikoliv zahubeny.

Jedním z hlavních úkolu TVORA je tedy připomenout každému z nás prapůvodní úděl lidství, připomenout odkud pocházíme, kde se nacházíme a kam směřujeme. Přesto, že kostrou TVORA je právě hudební vibrace, nelze ho považovat pouze za hudební počin, jelikož písně vytváří obrazy a to obrazy nesmírně důležitého charakteru.

Obrazy neboli symboly vytvářené v nitru posluchače jsou nepostradatelné pro duchovní růst, fungují totiž jako zkušenost a zkušenost je zřejmě jedinou cestou vedoucí k osvícení.

Ke zkušenosti jako takové je nutno podotknout, že nezáleží zda je jev spatřen vnitřním okem čí okem vnějším, zda je prožit uvnitř nás (jako představa) nebo ve světě kolem nás a to z důvodu nezanedbatelné interakce mezi oběma světy.Co jest nahoře, jest to co dole jest.Co děje se v nebi, děje se na zemi.Co děje se uvnitř, i venku se děje.Tak praví ústa lidí zasvěcených do nejvyšších mystérií života snažících se nám neustále připomínat, že člověk (mikrokosmos) je dokonalou a věrnou kopií vesmíru (makrokosmu) a dokonale v sobě odráží principy a podstaty, kterými je tvořen.

Nyní už zbývá jen připomenout všem neznabohům, ateistům, pomluvačům a všem, kteří považují uctívání Jaha za modlářství, následující fakta: Jah je druhé z deseti božích jmen v učení Kabaly, toto učení je daleko více vědou než náboženstvím.

Je to učení prastaré, zabývající se stvořením jak makrokosmu tak mikrokosmu a dokáže spolehlivě a uspokojivě odpovědět na otázky, jež tzv. moderní věda záměrně vystavuje nezájmu a výsměchu.Ale o tom snad jindy... S úctou a vírou v člověka v každém z nás.

 

 

stahuj zde:
http://www.uloz.to/8874561/spravnej-smertvor-2011-zip

 

přečteno: {hits}774{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory