úterý, 10 květen 2011 15:03

R.S.G a jejich "Ružomberská Stratená Generácia"! Featured

Written by  Houmik

Kdo zatím neměl tu čest poznat R.S.G., tak tady je něco na seznámení. Již zmiňovaná skupina R.S.G je mladé začínající seskupení, které po singlu "Ružomberok" přichází se svým prvním studiovým materiálem a to demem: Ružomberská Stratená Generácia. O beaty se postaral dvorní producent R.S.G. - Duffus, ale ve velké míře přispěl i Nobodylisten a LX, jednu produkci chlapcům vyprodukoval Masif.
Kdo, že se objeví z hostů na majku? Občas se představí Radikal, ale i celá skupina Dramatikz. Demo se nahrávalo od července 2010 do března 2011 a obsahuje 13 tracků + úvodní intro. Momentálně R.S.G. začínají pracovat na svém prvním videoklipu, který se bude točit na věc z dema pod názvem "Pre našich".

Chalani nespí a už pomalu začínají dávat dohromady materiál na EP, které chtějí po již zmiňovaném demu vydat ještě do konce roku 2011. Ve více trackách se po boku chlapců představí také ženský člen R.S.G. a to talentovaná zpěvačka Jully. DEMO si můžete zadarmo v nejlepší kvalitě stáhnout jen na webové stránce www.oktogenmusic.sk začínajícího vydavatelství Oktogen Music pod ktoré R.S.G. patří.

 

 

 




přečteno: {hits}776{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory