úterý, 10 květen 2011 18:34

Týdenní sběr novinek - Jim Jones, Lil Scrappy, DJ Drama, Jennifer Lopez,... Featured

Written by  D-Toc
Jim Jones feat. Lloyd - Believe in magic - Jim Jones aka CAPO, který stále vede hitparády svým singlem Everybody Jones, se rozhodl pro "letní sestřih" a vypuštění hitu, který měl být podle všeho trackem, který měl být na jeho posledním albu "CAPO", avšak Lloyd prý nestihl nahrát svoji část. No lepší pozdě než nikdy, nemyslíte? :)

Lil Scrappy feat. Pharell - Grustle - Lil Scrappy, který byl poslední dobou zmiňován v souvislosti s bývalou přítelkyní Diamond, která ho opustila a začala chodit se Soulja Boyem se po dlouhé době ozývá. Poslední týden oznamoval, že brzy vypukne nová éra, a začne mixtapem, kde bude zejména hostovat jeho crew Gru$tle Gang... Vypustil song z názvem Grustle... co vy na to?

 

Producentem a zároveň hostem tohoto tracku je Pharell a mohu říct... zajímavá chemie DJ Drama Feat. Lil Wayne, Mack Maine & Kevin Cossom - Words of Advice DJ Drama, pro mnohé z Vás neznámé jméno, avšak v U.S.A. je to jeden z velmi významných mixtape DJs, význačný svým hlasem. Momentálně spolupracuje na projektu s Young Money Entertaiment a první tzv. první vlaštovkou je track, který dal dohromady s Lil Waynem, Mack Mainem a nováčkem Kevinem Cossomem - Words of Advice. Radíme poslechnout, silná věc!


Jennifer Lopez feat. Lil Wayne - I´m Into You - Poslední novinkou a zároveň velkým překvapením je videoklip známé zpěvačky, kterou můžete znát pod pseudonymem J.Lo... Přes dvě měsíce trávila na cestách po jižní americe a nyní můžete vidět proč. Podle všech zdrojů a především MTV RapFix existují dvě verze a my tu máme pro Vás Lil Wayne verzi... z toho si můžete snadno domyslet, koho si Jennifer pozvala za hosta. Podle mého hit!









http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory