pondělí, 27 červen 2011 16:40

ZO STOKY HORE ZA JEDINOU NOC – MAFIA TALENT! Featured

Written by  D-Toc

Mafia Records přichází s novou soutěží. O co vlastně jde?

Ukázat se, kdo jsi, co v tobě je, prostě bojovat o svoji životní šanci. Výherce vyhraje nejen 15 minut slávy na hlavním podiu festivalu Hip Hop Jam, ale také zastoupení od labelu Mafia Records, vydání alba, natočení videoklipu!

Nyní probíhá první kolo, které bude trvat do 12.7.2011 a probíhá prostřednictvím internetového hlasování. Vyhraje pouze 40 nejlepších a pro TOP 40 jsou jasné volné vstupy na Hip Hop Jam.

Konkrétní pravidla ze stránek Mafia Records:

1. Kolo. Registruj se a pošli nám na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. jednu jedinou fotku tebe / skupiny ale hlavně skladbu, která tebe / vás bude reprezentovat. Tyhle věci následně umístíme na web www.mafiarecords.cz/talent, kde bude probíhat hlasování, z něhož vzejde těch 40 nejlepších rapperů/skupin, které obdrží volné vstupenky na Hip Hop Jam festival, kde bude probíhat

2. Kolo. Do emailu nezapomeň připsat kontakt. Hlasování probíhá do 12.7.2011 2. Kolo - TOP 40 Tvým úkolem či úkolem skupiny je připravit si jednu jedinou soutěžní skladbu, která zazní přímo na Hip Hop Jam festivalu na Mafia Stagei. O postupu bude rozhodovat 4 členná porota, v případě plichty ze strany poroty, rozhodne publikum. Ze 40ky zbude pouze TOP 10!! 3. Kolo - TOP 10 10ka postupujících obdrží jeden jediný instrumentál, do kterého bude úkolem složit svoji vlastní skladbu a to přesně za 2 hodiny! Porota vybere 2 nejlepší, ale o tom, kdo bude tím nej, rozhodnete definitivně jen a jen vy! Zůčastnit se může každý no a pokuď nechcete soutěžit, ale chcete pomoct svým oblíbencům a i poslechnout si songy od nováčků, tak můžete zde.

 

Zdroj informací : (mafiarecords.cz)

přečteno: {hits}835{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory