úterý, 26 listopad 2013 23:12

Cypress Hill se spolčí s DJ Muggsem, rýsuje se nové album!

Written by 

Dle slov B-Reala, Cypress Hill společně s DJ Muggsem, jakožto producentem alba, už spolupracují. Jak sám říká: "We're in the beginning stages, but moving along smoothly,". Takže se jejich počin pomalu, ale jistě rýsuje.

 

O DJ Muggsovi jakožto o producentovi, který se "vrátil zpět" dodal, že za spolupráci s ním je velmi rád, jelikož mezi nima a Senem funguje zvláštní chemie. Taky se sám těší na jejich společný návrat na scénu, jelikož očekává, že se jim podaří dát dohromady silný tracky a oslovit posluchače. Muggs se zase nechal slyšet, že album bude tak trošku "anti-všemu", co je teď populární. Že by jsme se dočkali návratu ke klasice? Sama se na to začínám těšit.

 

Pro ty, co mají trošku díru ve vzdělání, tak Cypress Hill vydali své první album v roce 1991. Poslední album s názvem "Rise Up" je z roku 2010 a obsahovalo spoustu jmen, jako například Pitbull, Marc Anthony, Sick Jacken, Mike Shinoda z Linkin Park či Tom Morello z Rage Against the Machine´s. Z roku 2012 mají také společné EP s dubstepovým umělcem Ruskem.

 

Kromě toho, pokud byste měli chuť na nějakou novinku, B-Real nedávno s Demrickem a Xzibitem vydal "Serial Killers Vol. 1".

Co se týče chystaného alba, jestli vás zajímá datum vydání..sledujte jejich officiální stránky.

 

 

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory