neděle, 10 červenec 2011 10:15

Jsi MC,beatboxer nebo writer?Předveď se na Serial festu! Featured

Written by  13

Ano je to tak!!! Serial Hip Hop festival je v tuto chvíli jedinou festivalovou událostí, kde budou mítpříležitost ukázat svůj talent nejen MC a beatboxeři, ale také třeba zpěváci nebo writeři…

Na všechny ,,writerz,, a příznivce graffiti či street artu čeká přímo v areálu festivalu více než 60metrů dlouhá zeď, na které bude mít příležitost ukázat své výtvarné schopnosti,svůj styl nebo práci svojí crew. Grafficon shop jam vypukne hned po otevření areálu a v pátek i část soboty bude zeď k dispozici všem, kdo se na Serial festu objeví. Nemusíte sebou ani nic tahat, protože přímo u této zdi bude po celou dobu festivalu k dispozici stánek se všemi proprietami akaGrafficon writerz servis, takže stačí jen dorazit a malovat! V sobotu odpoledne se můžete těšit na exhibici top writerz a během sobotního večera budete mít možnost zhodnotit na vlastní oči jednotlivá dílka…

 

Nějaké to info k jamu by jste měli během následujících dnů najít na

http://www.grafficon.cz nebo můžete psát své dotazy ohledně jamu na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

V posledních dnech je hodně slyšet nářky nejen českých MCs, protože na žádném z letošních hip hop festivalů neproběhne ani battle ani open mic jam, který by byl otevřen širší veřejnosti. Jsme rádi, že právě náš festival je vyjímka, a že po oba dva dny bude prostor pro MCs, beatboxery nebo zpěváky, aby předvedli, co že se v nich skrývá za talent. V Chapeau Rouge/Freestyle Mondays stagy se ukáže několik českých i slovenských kapel a DJs a právě v tomhle stanu bude v pátek i v sobotu připraven mikrofon pro všechny, kdo budou mít chuť a odvahu dát svůj text nebo freestyle a ukázat co v nich dřímá. V sobotu Serial Hip Hop Festival přivítá jedinečnou událost, kterou bude téměř 5 hodin dlouhý Freestyle Mondays Serial Fest jam.

Na pódiu bude pro všechny MC, beatboxery či zpěváky připravena živá kapela Buran Buran live band a také DJs a vy tak budete mít příležitost zajamovat si s živou kapelou a užít si skvělé atmosféry, kterou tenhle mejdan má. Freestyle Mondays jamem bude provázet neúnavný MC Metoděj, který zcela jistě patří mezi českou freestylovou špičku. Pokud vás zajímá, o čemže Freestyle Mondays je, můžete se podívat na stránky mejdanu na:
https://www.facebook.com/pages/Freestyle-Mondays-CZ/108344155890352 po případě psát na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Pokud se tedy na Serial fest chystáš a jsi muzikant, který by se chtěl jamu zúčastnit, stačí rovněž napsat na výše uvedený email a následně jen dorazit s trubkou nebo třeba bongama přímo na Freestyle Mondays Serial jam!.


Podrobný line up všech stagí, které jsme pro vás na Serial festivalu připravili se dozvíte v nadcházejících dnech. Těšíme se tedy na všechny návštěvníky a věříme, že se díky Serial festivalu vyklube třeba nějaký nový talent, naváží se tu nové známosti, kontakty a spolupráce a že si spolu s námi užijete skvělou atmosféru!

 

přečteno: {hits}857{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory