neděle, 10 červenec 2011 18:33

DiGaZ presents: Hip hop nás neživí Featured

Written by  Administrator

Karvinský producent DiGaZ přišel se skvělou myšlenkou, kterou nyní zrealizoval:
„hip hop nás neživí“ – jednoduché a výstižné téma, které charakterizuje dlouholetou situaci nejen rapperů či producentů.

Určitě každý viděl desítky či stovky českých klipů a slyšel ještě větší množství tracků o tom, jak „hudebníci“ i bez talentu prohlašují, že jsou nejlepší, mají nejlepší auta, tisíce v kapse a v jejich klipech můžete vidět „hot chicks“, co natřásají své prdele před kamerou, aby to nakonec mělo ten správný „G“ effect! To vše nakonec končí většinou bez úspěchu s jedním velkým rozčarováním.

 

DiGaZ se proto rozhodl vzít to do svých rukou a chytit za jiný konec. Vymyslel projekt-song „Hip hop nás neživí“ a pozval si čtyři zástupce karvinského rapu, kteří se hip hopu aktivně věnují, ale (jak název napovídá) neživí je. Prostě lidi, kteří chodí do práce, a hip hop dělají od srdce, prostě protože je to baví.

Těmito zástupci jsou pro některé více či méně známá jména jako RUman, polsky rapující Danny, Lukrecius Chang a zpěvák - producent Pavel Baar. V tomto pořadí je můžete slyšet v již zmiňované skladbě „Hip hop nás neživí“. O hudební podklad, mix, produkci a finální mastering se postaral samozřejmě DiGaZ v jeho studiu, kde se také nahrávalo.

„Vychutnej si konečně opravdový rap a ne navoněné kokotiny!“

Song i promo foto si můžete stáhnout zde!

Hudba: DiGaZ
Text: Danny, RUman, Lukrecius Chang a Pavel Baar
Mix, master: DiGaZ
Studio: DiGaZ

 

přečteno: {hits}858{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory