středa, 07 září 2011 13:31

Týdenní přehled zajímavostí z U.S.A. Featured

Written by  D-Toc

Začátek školního roku, jak se zdá, je též začátkem pro mnohé umělce za "velkou louží".

Plies je neméně známý umělec mimo spojené státy, avšak v rodné Americe se mu poměrně daří. Plies, který se nyní zaměřil na propagaci a prodej svého jména skrze mixtapy, vydal mixtape "Aristotle" http://www.datpiff.com/Plies-Aristotle-mixtape.262909.html za podpory DJ Bigga Rankin... mezi první tracky, které utekly prostřednictvím YouTube a poté zveřejnil na svém officiálním YouTube kanálu je "Da Muscle".

Co vy na to?

 

 

Pliesův známý Young Jeezy také nemešká, dá se říct, že má poněkud více rozjeto. Young Jeezy, který ve státech udělal pozdvižení, za pomoci DJ Drama, mixtapem "The Real Is Back" těsně před vydáním svého několikátého studiového alba "Thug Motivation 103" vydává pomyslné pokračování a to mixtape "The Real Is Back 2" http://www.datpiff.com/Young-Jeezy-The-Real-Is-Back-2-mixtape.262921.html.

O tom, že album se opravdu chystá se ví i díky interview, které poskytl pro iPower 92.1 FM. Pokuď nevíte, o kom je řeč, koukněte se na jeho čerstvý videoklip "Rough" a samy uznáte, že je ve formě.


 

EP Eminema a Royce Da 5´9 nemusím vůbec představovat... Bad Meets Evil je již delší dobu venku, avšak, aby tato dvojice své fanoušky neochudila, rozhodli se zrealizovat turné po Evropě, které trefně pojmenovali "Bad Meets Evil Meets Europe". Atmosféra se nedá popsat, natož program koncertů v mnoha evropských městech, ale jak z videií můžete poznat, společně s Eminemem a Roycem vystoupily lidé jako Rihanna, Skylar Grey či D12 a další... Koukněte se na videa a uvidíte sami ;)




přečteno: {hits}923{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory