čtvrtek, 08 září 2011 06:24

Cassie se vrací na scénu Featured

Written by  Nara

Mladá Casandra Ventura neboli Cassie, mnohým z vás známá jako Sophie Donovan z filmu Step up2:The Streets, je nejen talentovanou herečkou, ale také modelkou, tanečnicí a RnB zpěvačkou.

Před několika lety ji objevil Ryan Leslie v nějakém klubu a dalo by se říct, že se proslavula díky němu. Rok poté Cassie vydala svůj první a momentálně nejslavnější singl " Me & You" a díky tomuto hitu se také dostala do Diddyho labelu Bad Boy. To odstartovalo její kariéru.

Nedlouho poté vydala sve debutové album se stejným názvem jako je její stage jméno , tedy " Cassie " . Záhy se dostala do hitparád a získala popularitu. Většinu toho alba ji produkoval práve Ryan Leslie. Samotná zpěvačka však se svým výkonem nebyla spokojená. Proto poté nastalo období , kdy s vyjímkou pár singlů jako jsou "Official Girl" s Lil Waynem, "Must Be Love" s Diddym či "Lets Get Crazy" s Akonem , v podstatě nic nového nevydala a začala pracovat v ústraní.


Momentálně zpěvačka spolupracuje jak s labelem Bad Boy tak i s Interscope records. Už dva roky pracuje na svém druhém albu, na kterém si nechává opravdu záležet. Spolupracuje s producenty Kanye Westem a s Pharellem. První singl z alba prý výjde už roku 2012 a ponese název " King of Hearts”, název celého alba však zatím není známý.

Nedávno se ale Cassie objevila na Diddyho mixtapeu "The Preview Mixtape" , který byl vydán pod labelm Bad Boy. A to v tracku " Radio" s Fabolousem a v " Make You A Believer" s Jadakiss.

Nové tracky si můžeš právě poslechnout. Já osobně jsem na její album opravdu zvědavá. Možná to bude zpěstřením americké RnB scény, kdo ví.

 

www.urbaneverything.com

 

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}926{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory