pondělí, 12 září 2011 06:22

Další várka novinek z U.S.A. Featured

Written by  D-Toc

http://thediggersunion.com/wp-content/uploads/2011/08/9th-Wonder-The-Wonder-Years-Artwork-e1312667726166.jpgNavzdory tomu, že léto nadobro odešlo a přichází deštivý a chladný podzim, tak jsme Vám narychlo přinesli další várku novinek ze spojených států.

Nedávno jsme Vám přinesli 2 díly evropského tour Eminema a Royce da 5´9 "Bad Meets The Evil Meets The Europe" a nyní tu máme pro vás díl třetí, ve kterém nám Royce přibližuje atmosféru a dění toho, jak to probíhalo na jednom z posledních koncertů v anglii. Víc slova neřeknou, koukněte se sami.

Ying Yang Twins. Kdo by je neznal, už díky show, kterou uspořádali v Praze a měla poměrně úspěch. Dlouho jsme je neslyšeli, ale nyní se Kaine a D-Roc nečekaně bez žádných dalších informací vrací do hry s jejich trackem a zároveň videoklipem "Big Butts". Sluší jim nový zvuk?

O pomyslný návrat se taky snaží umělkyně Lumidee, kterou můžete znát ze starší pecky "Never Leave You", kde jí hostovali Busta Rhymes a Fabolous...

Nyní chce zkusit něco jiného a to rap... Myslíte, že se to povedlo? Bez žádného velkého oznámení vypustila do éteru track pojmenovaný "Celebration" a to vznikl remix tohoto tracku za pomoci neznámých DJ Katch & Tim Crudu. Dále pracuje na dalších mixtapech, ale ty jsou prozatím v nedohlednu.

Abychom se vrátili nohama zpátky do starých kolejí, je třeba říct, že nedávno byl vypuštěn track od velmi kvalitního producenta a držitele Grammy, 9th Wonder "No Pretending" a jako hosty si pozval kvalitní pány majku a to Raekwon & Big Remo. Tento track má být potvrzením toho, co se ví již delší dobu, ale nikdo tomu nechtěl věřit. 9th Wonder, album The Wonder Years, s hosty těžkého kalibru jako již zmíněný Raekwon, ale také Erykah Badu, Warren G, Talib Kweli, Kendrick Lamar, Mac Miller, Marsha Ambrosius, Skyzoo a další...

 

 

 

přečteno: {hits}931{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory