středa, 14 září 2011 07:49

QUEENS STYLE ZONE 9 UŽ PŘÍŠTÍ TÝDEN. SLEDUJ SPECIÁLNÍ TRAILER. Featured

Written by 

Queens Style Zone. Tato česká top street dance akce vstupuje tento měsíc již do třetího roku své existence, a to konkrétně svým devátým pokračováním. To proběhne v sobotu 24. září 2011 samozřejmě jako vždy v klubu Marley na výstavišti Černá louka Ostrava.

Za uplynulé dva roky se z čistě regionální akce stala mezinárodní záležitost. Stačí si vzpomenout na několik posledních finálových battlů, ve kterých zazářili tanečníci jako Spunkey, Mitu, T-Boy, Jasiek nebo Aga. Věhlas Queens Style Zone se navíc šíří dál, na startovní listině devátého pokračování najdete několik skupin z Rakouska nebo Polska, které si chtějí poslední zářijovou sobotu odbýt v Ostravě svou premiéru na této akci.

Těšit se ale samozřejmě můžete i na českou taneční elitu, mezi přihlášenými jsou tanečníci ze skupin jako Beat Up, B-Fresh, High Edition, BDS Academy, Dynamic, Hollywood Stars, atd. Seznam navíc určitě není konečný, tanečníci mají možnost registrovat se prostřednictvím webového formuláře na www.qsz.cz až do středy 21.9.

A co vás vlastně na akci konkrétně čeká? Battlovat se bude v oblíbených tanečních stylech hip hop, house, popping a dancehall, na své si ale přijdou také příznivci hudby devadesátých let, na programu je totiž hype / new jack swing jam. Za gramofony se představí úspěšný slovenský deejay Shimo, kolegou za mikrofonem mu bude oblíbená postava nejen severomoravských hip hop parties - Lowa. Právě Jooky aka Dj Lowa je hlavním aktérem promo spotu, který jsme natáčeli poslední srpnovou neděli v centru Ostravy.

Celá akce startuje v klubu Marley úderem 17. hodiny jako vždy za podpory největšího českého hip hop shopu Queens.cz. Pokud budete chtít dorazit až na jednotlivá finále, naplánujte si příchod zhruba na desátou, zhruba o hodinu později pak odstartuje tradiční after party v rytmu hip hopu, housu, funky, dancehallu, ale třeba i dubstepu, atd. Vstupné je tradičních 80 Kč.

A teď už slibovaný trailer ...

 

 

přečteno: {hits}933{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory