úterý, 20 září 2011 09:39

Boy Wonder o sobě dává po dlouhé době znát Featured

Written by  Prevuet

Pokud jste vášnivým fanouškem Turbo Boost, přinášíme vám vynikající zprávy! Pokud máte rádi dobrou muziku, také tento článek nezavírejte! Boy Wonder posílá odpověď v podobě tracku všem, kdo se ptali, kde tak dlouho byl.

Syrové rýmy Wondera nesedí všem, ale našly si spoustu fanoušků a posluchačů. Skladbu si zároveň sám vyprodukoval, takže se jedná o čistokrevný Boy Wonder sound! Druhým výtvorem je pak Koitus, kde si za mikrofon stoupnul Turbo T.

Těmito tracky zároveň končí doba Turbo Boost a začíná nový projekt nazvaný Kyklopus. Vedle známé dvojky Boy Wonder – Turbo T se představuje známý DJ Spank.

Budoucnost této trojice není přesně nalinkovaná, jak ostatně píší i oficiální stránky kyklopus.sk. „Čo bude nasledovať? To sa uvidí, ale všetci pevne dúfame, že niečo určite. Nebudeme bombasticky ohlasovať, v správny čas sa dozviete všetko. Zatiaľ o nás povedzte kamošom a známym. Hore na lište je odklik na Youtube kanál. Ďalej je tam odklik na Bandcamp - tu budú visieť všetky naše releasy. Či sa objavíme vo virtuálnom priestore aj inde ukáže čas,“ hlásají pro fanoušky.

Nám nezbývá nic než čekat a poslouchat dokola první dva releasy!

 

 

http://kyklopus.bandcamp.com/track/koitus

 

přečteno: {hits}950{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory