středa, 28 září 2011 09:15

AMO se vrací s novou desku Positive Featured

Written by  Prevuet

Slovenská skupina AMO se v letošním roce vrací s novým albem, které se ponese v pozitivním duchu, jak tomu napovídá název Positive.

Jedná se již o třetí studiové album této partičky. Moeho s Opakem výrazně poznamenala jejich návštěva Jamajky a deska se ponese v rytmech rapu, reggae, dancehall až k world music.

S albumom sme spokojní, podarilo sa nám zrealizovať pár zaujímavých spoluprác, veľa sme sa naučili, hudobne sme sa opäť posunuli a veríme, že fanúšikov týmto albumom uspokojíme“, tvrdí o albu Moe...

Na novém albu bude 13 plnohodnotných tracků a jedna bonusová skladba. Na desce se rovněž spolupodíleli hosté Polemic, Gramo Rokkaz, Laskyho zo skupiny Para, speváčku Mishu, Dj Spinhandza a Dj Mika, ze zahraničních hostů pak U-CEE z Německa, Tribuman a Gill´us z Francie, Mr.E z USA a Ras Zacharri z Jamajky....

Co se týče produkce, většinu mají na triku Moe s Opakem, ale na pomoc v některých skladbách pozvali Marcela Véna. Hudby dodali také DJ Ramon a Damien “Damalistik ” Albert & Jean Michel “Djei ” Gogo (United Flavour). O cover se postaral Ondrej “Ogi” Čajka.

Tracklist AMO – Positive:

1. Headline
2. Spolu + Polemic
3. Swing
4. Nápad za milión + DJ Spinhandz
5. Fajn
6. Štýl + Gramo Rokkaz
7. Someone Else + U-Cee
8. Toľko rečí
9. Ex
10. Hej! + Tribuman, Gill’us & Mr.E
11. Nechám sa zviesť + Misha
12. Naozaj? + Ras Zacharri
13. Roky + DJ Miko
Bonus: Abstinent + Lasky

Videotrailer:

 

 


Soundcloud:
Latest tracks by amo&band

Zdroj: amo24hodin.sk

 

přečteno: {hits}962{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory