středa, 28 září 2011 10:50

DJ Wich a Nironic vám přinášejí další klip z alba Nomad 2! Featured

Written by  Remi

Určitě víte, že na konci května tohoto roku spatřilo světlo světa album Nomad 2 s podtitulem The Long Way Home. Není sporu, že to bylo album velice úspěšné a tak se hned po releasu alba mluvilo, jak to bude s klipy.

Dlouho se čekalo, ale nakonec se z kuloárů donesly informace, že se postupně točí klipy k písničkám The Long Way Home, Finger a Dreaming. Tyhle možná i největší pecky z alba budou tedy doplněny i po vizuální stránce a jako první se na veřejnost dostal videoklip ke skladbě Dreaming.

Když řeknu že o celý klip, čili o kameru, střih i postprodukci se postaral Jiří Mucha a Filip Kocián, skoro nic vám to neřekne, ale když řeknu, že prvním zmiňovaným je brněnský rapper Morelo, už mě značná část čtenářů pochopí.

Mladík z Brna, který působí v seskupení MoreloKatr a letos chytá sólovou desku, nepracoval na hudebním videoklipu poprvé. Letos už se postaral o klip k svému singlu Vidím věci jinak, kde byl na featuringu Jay Diesel a Tafrob.

Jeho práce byla odvedena zajisté dobře, tento song s klipem má na Youtube už 110 000 zhlédnutí, což je solidní číslo. Už v tu dobu ukázal talent, a že videa opravdu dělat umí, proto se mu naskytla spolupráce s Wichem a Nironicem, nejprve na remixu skladby Právě teď z alba Deset od Jaye Diesela.

Ten se také povedl, k dnešnímu datu má 54 000 zhlédnutí na Youtube. No a opět se čekalo, zatímco Morelo točil, stříhal a všelijak upravoval další klip. 20.9. byl zveřejněn a je ke skladbě Dreaming. Mě osobně se strašně líbí hlavně perfektně zvládlý slow-motion a celkový dojem z klipu je kladný, Morelo si dal opravdu záležet.

Jak už sem říkal, chystají se i další klipy. Na další, a to k písničce Finger, už se můžete těšit za necelý týden a to 27.9. kdy bude v premiéře na hudebním kanálu MTV.

 

přečteno: {hits}963{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory