čtvrtek, 29 září 2011 13:46

Tart představuje své BIO! Featured

Written by  Administrator

Tart je 23.letý rodák z Frýdku-Místku a rap poslouchá od základky. První hip-hopová kapela, kterou dostal, byla Beastie boys a to ještě na kazetě a to byl klíčový moment. Postupně si sháněl hudbu různých amerických kapel jako je třeba Cypress Hill, Onyx atd...

Posléze začal dost poslouchat český a slovenský rap, a když mu bylo 15let napsal svůj první text a od té doby se toho drží doposud. Léta plynou a on se stále zdokonaluje, nic nejde hned, ale pokud tě něco baví, tak se soustředíš jen na tu tvorbu a snažíš se ji posunout někam dál a všechno ostatní jde bokem. Jak sám dodává, v jeho případě je prioritou, aby hudba bavila lidi a těch lidí stále přibývalo.

V roce 2008 vydal své první EP, na kterém se podílel také pražský DJ Stilly, díky kterému půl roku na to vznikl track “Dokáže nasrat“ na který přijal pozvání také Otecko z kapely H16. Celou tu dobu se účastnil freestyle battlů tady na Severní Moravě, kdy v roce 2009 se na festivale Battlekings probojoval až do finále a zakončil tak freestylovou karieru. Momentálně co se týče freestylu na severní Moravě, tak zasedá spíše jako porotce.

Videoklip „MOJE BIO“ je již druhým v pořadí a produkoval jej Dj Shupsta mix a master dělal Ostravský Dj Bussy u kterého se tento track i nahrával. Klip je vlastně jeho biografií. Track i videoklip je odkaz pro všechny lidi, kteří tvrdí, že nic nedělám a vysmívaje se... Možná ten klip bude znít jako bych se chvástal nebo tak, ale chtěl jsem tím ukázat, co všechno mám již za sebou a že se nenechám odradit pomluvami a půjdu stále dál, dodal Tart.

Tart (beat Dj Shupsta, master Dj Bussy) – Moje Bio:

 

Tart feat. Otěcko (remix Dj Bjaly) – dokáže nasrat:

 

Tart feat. Harmony (prod. Dj Bjaly)– Top secret:



Tart (beat Dj Shupsta, master Dj Bussy) – Moje Bio mp3 :
http://www.edisk.cz/stahni/33983/Tart_-_Moje_bio__prod._Dj_Shupsta__Mixed_by_Dj_Bussy.mp3_8.16MB.html

Nyní připravujeme další klip k natáčení a to ve složení kluků Morrise a Vojty z HM Studia a ve spolupráci i s Mattesem, který se účastní natáčení jako poradce, spoluautor scénáře a podílí se i na střihu a režii.


přečteno: {hits}965{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory