pátek, 30 září 2011 16:03

Video novinky od Moja Reč Featured

Written by  Ecko

Nepochybuju o tom, že většina z vás třetí pokračování mixtapu Dobrí chlapci od Moja Reč slyšela.

Pokud se vám zalíbil, v žádném případě by vám neměl uniknout několik dní starý videoklip na track M.J. ve výborné české produkci od DJ Fatta.

Myslím že ho ocení nejen fans Moja Reč, ale také ti, kteří rádi basketbal a přáli si někdy hrát podobně jako basketbalová legenda Michael Jordan. Po tomto videoklipu je jasné, že se mezi ně řadí i Supa s Delikem.

Podle mého názoru jeden z nejpovedenějších videoklipů na území čech a slovenska za poslední dobu, nemohu jinak než vřele doporučit...

Jinak za zmínku jistě stojí i to, že o postprodukci videa se postaral Paulie Garand, kterého na tomto portalu doufám netřeba představovat. Aby toho ale nebylo málo, dorazí co nevidět do éteru další videoklip od Moja Reč, netradičně na několik let starou pecku Pinky a Brain z CD Dobrí chlapci vol.1! Dokonce už je i hotový, ke shlédnutí je zatím pouze na různých festivalech, ale fans by ho měli vidět již také co nevidět.

Ještě bych dodal, že se jedná zároveň o bakalářskou (a podle screenshotů hodně povedenou) práci několika mladých kluků. Co ti budu povídat, mrkni na screenshots pod článkem a posuď sám, tohle vypadá na hodně vydatnou pastvu pro oči...









přečteno: {hits}970{/hits} krát
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory