pátek, 30 září 2011 23:55

Element Community posílaj Gram! Featured

Written by 

Děčínská kapela Element Community (Pablo,Mexiko,Zippy) právě vypustila ven nový videoclip. Věc se tématicky dotýká věcí které se aktualně dejí na České rapové scéně.

Často používaných slov jako high a top , jen těžko uvěřitelný textů , vychloubacích a egoistických přirovnání které nemají s pravdou co dočinění. Ano rap se stal prostředkem vychloubání a každej se snaží co nejvíce machrovat.

Natáčení klipu probíhalo během tří dnů.Točilo se v Děčíně a okolí. O kameru se postarali, Tomáš Pospíšil, Tomáš Luczkow a Miloslav Mareš. Jako tanečník se objevil v Děčíně a nejen tam známý C-tiger, dále pak Justy a Pavel Grundza.

O střih se postaral sám Mexiko. Videoklip je zaměřený na často používaná slova a egoistické texty v dnešní rapové kultuře, která je jimy doslova přesycena. Při natáčení klipu padla láhev vodky a pár gramů mehe.

Asi největší historka byla při točení ohně kde jsou v pozadí všichni tři členové crew. Asi jsme to přehnali s množstvím benzínu a málem z nás i z kameramana zbyl jen popel. Po chvíli čekání, když se kouř poněkud rozptýlil a oheň zmírnil, mohli jsme dotočit poslední záběry.

Hasiči naštěstí nevyjeli a všichni ve zdravý vyvázli.

 

přečteno: {hits}971{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory